Дневен хороскоп за 02.11, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 02.11, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Успехи и признание за Раците, добри доходи за Водолеите

 Дневен хороскоп за 02.11, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес взимате присъединяване в благотворителна активност, обвързвана с участието ви в интернационална организация. Меркурий е към момента назадничав, по тази причина преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със завист и злоба вместо с признателност. Начинанията са сполучливи, в случай че не се изхвърляте с огромни обещания. Неизпълнени обещания са повода за спорове във вашето фамилията, а можехте да избегнете проблемите, като се справите с настояванията на вашите близки.

ТЕЛЕЦ

Дайте воля на вашите мечти и за момент си представете какъв брой хубав би бил животът ви, в случай че те бяха действителност. За да се справите със отговорностите си на работното място не спорете инатливо с сътрудниците си даже и в случай че ви вършат забележки, а приемете че са подтикнати от към момента ретроградния Меркурий. Приемете, че се заяждат поради техни вътрешни спорове, които не могат да споделят. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, само че няма да срещнете схващане.

БЛИЗНАЦИ

Срещите с деловите ви сътрудници са потребни, а този ден ви радва с отлични резултати и реализирани съглашения, макар към момента ретроградното придвижване на Меркурий. На работното място се справяте чудесно. Всички са подготвени да ви оказват помощ, само че е по-добре да завършите отговорностите си без странична интервенция. Отложете инцидентните срещи и диалози, които освен ви тормозят, само че и нямате изгода от тях. Близките ви и обичаните ви хора не са съгласни да ви поддържат в рискованите инициативи.

РАК

Не се занимавайте с натоварващи ви задания, от които изгода няма, а и не са ваше обвързване, даже и в случай че сте добротворци в несъгласие с ретроградния Меркурий. Запазете в бизнеса си вашите сътрудници, които могат да са ви потребни в бъдеще. Осъществете делово пътешестване, в случай че сте сигурни, че ще ви донесе положителни доходи в идващите седмици. Очакват ви  успех и самопризнание, макар компликациите на работното място. Вечерта си дайте отмора и отидете на ресторант или на посетители.

ЛЪВ

Отхвърлете ежедневните си отговорности в синхрон с условията на към момента ретроградния Меркурий. Вашата прозорливост непрестанно ще учудва хората от деловото ви обграждане, макар че сте се потвърдили като отлични анализатори. Отговорността към служебните ви отговорности е гаранцията за триумф на вашите инициативи. Не рискувайте. Близките ви може да не ви успокоят, в случай че сте се прибрали гневни от работа и сте нападателни и с тях вечерта, до момента в който споделяте разочарованието си от деня. 

ДЕВА

Денят е добър за креативна активност, само че единствено в случай че е ваша специалност, а не занимание, тъй като рискувате да си навлечете неочакваности поради към момента ретроградния Меркурий. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата, поради наивност. На работното място се справяте сполучливо. Имате опция да подобрите материалното си положение. Не си създавайте проблеми в персоналните връзки, единствено поради дочули клюки. Ако не си създавате несъществуващи персонални драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.  

ВЕЗНИ

Трудности ненадейно ще наложат да измененията проектите си за деня, само че не трябва да се притеснявате. Проявете мъдрост и умереност. В положение сте да разрешите настоятелен проблеми. Следобед сте във форма, макар трудностите по пътя ви поради към момента ретроградния Меркурий. Работата ви спори, без значение от напрежението. През деня се радвате на триумфи и самопризнание, само че и на не малко ухажори, които кръжат към вас. Вечерта бъдете деликатни и внимателни в връзките с околните си. 

СКОРПИОН

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, в случай че желаете триумфът да бъде с вас. При настоятелен срещи и осъществяване на диалози се пробвайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са потребни. Очаквайте уведомление за облага. Не давайте единодушие за огромни капиталовложения, с цел да не си създадете неприятности и поради липса на преценка и поради ретроградния Меркурий. Изпитвате предпочитание да прекарате вечерта отвън домът си, с другари, само че ви поучавам да се приберете.

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте бързо до проектите си настоятелен сътрудници, с които се запознавате през днешния ден, тъй като Меркурий е още назадничав и може да ви изненада освен с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със лично произвеждане, триумфът е с вас. Не е желателно да пътувате далеко през днешния ден. Посветете част от времето си през днешния ден на фамилията си. Не пропускайте да дадете израз на възприятията си пред обичаните хора. 

КОЗИРОГ

Не допускайте остарели неточности да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се трансформират връзките ви с настоятелен сътрудници, които цените, само че не съжалявайте, тъй като това е повелята на ретроградния Меркурий. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, по тази причина се отдайте на рутинните си отговорности, в случай че сте на работното си място. Заради разноски, които не сте споделили с вашите близки, ви чакат разправии с половинката.

ВОДОЛЕЙ

Искате да отложите служебните си задания, с цел да пътувате, само че рискувате поради ретроградното придвижване на Меркурий да пропуснете значими срещи, които ви носят бъдещи материални триумфи и да съжалявате, тъй като решенията са взети без вашето единодушие. Не е изключено да ви създадат предложение за доходоносна инвестиция. В персонален проект ви чакат промени, само че бъдете рационални. Не е изключена нова сантиментална връзка, която ще подари благополучие на необвързаните, само че и може да ви сътвори проблеми. 

РИБИ

Емоцията господства над вас и не ви разрешава да се справите с деловите с отговорности, като ви пречи и към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже ненадейно появил се ваш настоятелен сътрудник, с който сте работили в недалечното минало и сте съхранили положителните си връзки. Не я отхвърляйте. Любовта ви заобикаля, само че сте си отговорни сами. Бъдете виновни към интимната си половинка. Интимните ви връзки може да се окажат в рецесия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР