Дневен хороскоп за 02.07, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНОчаква

...
Дневен хороскоп за 02.07, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНОчаква
Коментари Харесай

Огромни финансови успехи за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 02.07, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаква ви стремглав триумф, в случай че не се неуспехите сами. Работата няма да ви затрудни, само че не очаквайте огромни доходи. Начинания ви носят триумф, в случай че са добре премислени и сте подготвени да се заемете с тях сами, макар ретроградния Меркурий. Намеренията ви да се заемете със личен бизнес ще се увенчаят с триумф, в случай че не притегляте към себе си несъответствуващи съдружници. Не забравяйте, че колкото и да сте изтощени вечерта сте дали обещание да бъдете с брачния или интимния си сътрудник и да отидете на ресторант или празненство. След като се приберете се отдайте на незабравими полови мигове. 

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте непотребна интензивност на работното място и не инвестирайте. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, в случай че няма по какъв начин да отложите приема на хора. Ако решите да организирате настоятелен срещи и диалози или изявление за работа, или пък да наемете чиновници в своята компания,  днес планирайте подобаващия ден за след 12 юли, поради към момента продължаващото ретроградно придвижване на Меркурий. Ако сте ядосани, не допускайте експанзия към фамилията си и изключително към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте реципрочност в интимните връзки. Сексът няма да е мечтан от обичания. Не търсете полови сътрудници отвън дома си. 

БЛИЗНАЦИ

Изживявате ненадейно сложен ден, а и Меркурий е назадничав и ви постанова забрани. Новите хрумвания и дейностите ви за възстановяване на материалното ви състояние няма да ви донесат предстоящите резултати. Добре е да се пазите от инициативи и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, единствено тъй като ви е мъчно да откажете на ваши другари. Ще претърпите загуби. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се трансфорат за несемейните в сантиментална връзка. Семейните дами да не изневеряват. Да се отдадат на полови наслаждения, а несемейните да преценяват дали са сигурни в възприятията си.

РАК

Очаквайте позитивни промени, даже и при ретроградния Меркурий. Ще ви оказват помощ да се справите с изостаналите задания. Признанието и триумфът са ви обезпечени, в случай че сте упорити и работите интензивно, без да се надявате на помощ. Денят е съвършен за реализиране на авансово плануваните настоятелен пътувания и диалози. Не създавайте причина за скандал с обичания, поради нежеланието ви да отидете на ресторант, а по-късно да се усамотите в дома си. Създайте си положително въодушевление вкъщи, с сантиментална вечеря за двама, а по-късно не пропускайте половите наслаждения. 

ЛЪВ

Стабилизирайте професионалните си достижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните настоятелен проблеми, които ви подтискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си хрумвания. Смело приемайте провокациите на Съдбата, даже и в случай че ви се костват рисковани, само че не поставяйте ново начало поради ретроградния Меркурий. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. 

ДЕВА  

Няма да липсват компликации на работното ви място, тъй като сте прекомерно самоуверени. Предпазвайте се от неточности, с цел да не провалят благоприятни условия ви за изява. Прекаленото вглеждане в минусите на хората ви вреди. Всички предприемачи, които са решили че е време да създадат нови вложения, могат в този ден да обмислят на мира всички вероятни плюсове и минуси. Искате да живеете в естетика със себе си и с възприятията си, само че се страхувате, че обичаните ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на полови удоволствия, поради личната си нерешителност и неналичието на предпочитание за фамилиарност. 

ВЕЗНИ

Денят ви дава обещание единствено и само материални триумфи, реализирани с ваши труд, само че не се надявайте на несправедливо покачване на заплатата, изключително при продължаващото ретроградно придвижване на Меркурий. Следобед се обрисуват разправии с сътрудниците ви. Рискувате да се обвържете с несъответствуващи настоятелен сътрудници, които ще ви навредят. Вечерта подарете времето си на фамилията и на обичания си. Изживейте приятни сантиментални мигове. Стабилизирайте връзките си вкъщи. Не пропускайте да споделите възприятията си и да се отдадете на мечтани и от двама ви полови преживявания. 

СКОРПИОН

От сутринта сте без въодушевление, не ви се работи и сте изнервени, тъй като сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задания, даже и при въздействието на ретроградния Меркурий. Намерете подобаващ метод за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и концепциите си. Не се отхвърляйте от сантименталната среща, която сте уговорили, тъй като в случай че не сте фамилни, тя е опция за съществено партньорство. Влюбените могат да разгласят годежа си, а фамилните да се отдадат на незабравими полови удоволствия, даже и в случай че са изтощени. 

СТРЕЛЕЦ

Днешният ден ви разрешава да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните диалози са несполучливи поради ретроградното придвижване на Меркурий. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. Любовни срещи отвън фамилията ще ви донесат единствено разочарования в персоналния живот. Не ви поучавам да водите диалози с обичания си и да изяснявате връзките си. Няма да постигнете триумф. Не се надявайте на полови удоволствия, тъй като интимния ви сътрудник въобще не е надъхан за това. 

КОЗИРОГ

Поставете деликатно и добре премислено начало на нови задания. Изчакайте до обед, с цел да сте сигурни, че ще избегнете измененията, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от триумфа, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви настоятелен оферти. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши. Неприятностите са свързани с разлъка поради невярност. Пазете се от злословия и интриги, създаващи спомагателни проблеми. Пазете се от полова връзка подбудена от физическо привличане, тъй като в случай че сте фамилни ще докара до разлъка. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви подсигурява самопризнание и триумфи на работното място, в случай че сте наясно какво желаете да постигнете и сте правилни към сътрудниците си. Не ги предавайте, в случай че ви помолят за помощ, с цел да не  ви лишат от своята поддръжка. Решителните дейности на работното място, дейната работа и потребните промени ще ви поведат към нови триумфи. Интимният ви сътрудник е благополучен, тъй като намира точно във вас сигурността на възприятията и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното благополучие, на което даже и не се надявахте и незабравими полови мигове. 

РИБИ

Обогатете се с нова, потребна за активността ви информация. Имате право да опресните знанията си в област, която е обвързвана с вашата работа. Поднесете новите хрумвания и проекти на сътрудниците си, в случай че сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква опозиция. Може и да получите поддръжката им за тяхната реализация. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичаните си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и полови преживявания. Ако сте фамилни - не изневерявайте.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР