Дневен хороскоп за 02.01.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 02.01.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник: Една зодия е претенциозна

Дневен хороскоп за 02.01.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не се изненадвайте, в случай че през днешния ден, макар ретроградния Меркурий, ви създадат ненадейно предложение за пътешестване и делова среща. Приемете го без съмнение. Прибързаните решения са причина за недомислени дейности. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми завършете служебните си задания и вечерта се отдайте на отдих и развлечения. След работа си останете вкъщи. Бъдете с околните си и обсъдете последните мерки иден фамилен празник. Би било добре да се отдадете на възприятията си.

ТЕЛЕЦ 

Не прекалявайте с претенциите към вашите близки. Ако се постанова да работите, не отхвърляйте препоръчаната помощ. Стабилизирайте връзките си на вашето работно място. Вероятността да изживеете успех от постигнатия професионален триумф е огромна, макар ретроградния Меркурий. Всички инициативи са сполучливи, даже и в случай че на пръв взор ви наподобяват невъзможни. Овладейте бликащата страст поради недоразумение с интимния ви сътрудник тъй като не сте в печеливша позиция. Сексът не е мотив за помирение. 

БЛИЗНАЦИ

Успехите ви ще провокират завистта на близките, в случай че прекалявате със самохвалството за вашите невероятни достижения при към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Трудностите са подбудени най-вече от странични фактори, с които ще се справите, в случай че не се ядосате. Не пропускайте да се наспите добре. Общуването с околните ви е затруднено. Поканете си посетители! Овладейте страстта си, в случай че желаете да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви чакат приятни сантиментални мигове.

РАК

Промените, в случай че са добре премислени, може да ви донесат непредвиден триумф, макар че Меркурий е назадничав. Все отново, каквито и да са вашите проекти, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с другари. Бъдете спокойни и уверени, с цел да се справите с всичките си задания. Деловите диалози са сполучливи. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо сантиментално премеждие. Поставете сполучливо начало на стабилизиране най-много на персоналните ви връзки.

ЛЪВ

Общувате мъчно, поради нежеланието ви за взаимни отстъпки в фамилията. Инатът ви вреди. Новите запознанства няма да ви оказват помощ да преодолеете рецесията в връзките и поради неспазените условия на ретроградния Меркурий. Със служебните си задания се справяте чудесно, само че е по-добре да отложите деловите срещи и диалози, с цел да си спестите проблемите. До обед се подгответе за проблеми в персоналните връзки, които няма по какъв начин да разрешите в придвижване, тъй като изискват диалог с вашите близки. 

ДЕВА

Не е изключена опцията през днешния ден да уговорите изискванията и да започнете сполучлива активност, само че с наново сключване на контракта поради ретроградния Меркурий. Бъдете деликатни в натоварването с работа и вечерта отделете време за отдих и развлечения. Ще се наложи с непримиримост и самообладание да отстоявате правилата си - съвсем непостижима задача. Личните ви връзки последователно се възстановяват. За страдание сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват обичания ви.

ВЕЗНИ

Вашата самонадеяност и интензивност на работното си място не ви носи изгода, а ви печели врагове. Близките ви още веднъж са наранени, че не сте спазили обещано заричане. Начинанията са сполучливи, с цел да подготвите основата на вашата материална непоклатимост. Не инвестирайте, без да сте решили риска. Не пътувайте - Меркурий е назадничав. Вечерта изяснете проблемите в фамилните връзки, скъпи дами. Очаквайте промени в персоналния живот, които са за ваше положително. Не се лишавайте от половите удоволствия.

СКОРПИОН

Отложете взимането на значими решения, в случай че сте разсеяни и изключително в случай че са свързани с вашите сътрудници или новите ви служебни отговорности, само че и поради към момента ретроградния Меркурий. Очаквайте вест за доходи. На работното място триумфът е с вас. Оптимистичното ви въодушевление ще ви помогне бързо да преодолеете компликациите. Вечерта излезте с приятна компания, само че не прекалявайте с настояването си да се преценяват с вашите проекти и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви носи приятни, само че и не малко неприятни страсти поради към момента ретроградния Меркурий. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви вечерта да си останете вкъщи или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания. Ще отхвърлите доста работа, само че резултатите са надалеч от предстоящите. Няма да сте удовлетворени и от подписаните контракти. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните дами може на празненство или по време на посещение да срещнат своята половинка. 

КОЗИРОГ

Тези от вас, които са изпълнени с готовност за работа, да не стартират нови задания, Меркурий е назадничав, тъй като няма по какъв начин да ги завършат в границите на работното време. Запазете успокоение и не се ядосвайте на грешките на сътрудниците си. Ако работите в съдружничество ще получите хвалба, а през седмицата - справедливо парично заплащане и публично самопризнание. Вечерта почивката е наложителна. Предстои ви изпълнена с приятни преживявания вечер и среща със остарели другари. Проявете внимание и грижовност.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да завършите работата си. Начинанията са нежелателни според повелята на ретроградния Меркурий. Активността на работното ви място и опитите да наставлявате ще раздразнят сътрудниците ви. Денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната експанзия на ваши родственици, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви. Следобед сте длъжни да се отдадете на отмора, тъй като към този момент сте на края на силите си. Опитайте се да възстановявате връзките си.

РИБИ

Не допускайте до себе си хора, за които сте сигурни, че целят да извлекат изгода от вас и по-късно да ви не помнят. Не правете непоискано положително, с цел да не си спечелите неприятели и санкции от ретроградния Меркурий. Резултатите на вашето работното място през днешния ден зависят единствено от вас. Ще се сблъскате с интриги, които ще ви разстроят, в случай че се вживеете в нечии нечестни дейности. Не сте подготвени да споделите възприятията си, а този факт ви изтезава и не ви дава успокоение. Вечерта отидете на сантиментална вечеря.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР