Дневен хороскоп за 01.06, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 01.06, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Тежък ден за представителите на три зодии

 Дневен хороскоп за 01.06, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Потърсете метод да не се натоварвате с нови задания отвън рутинните си отговорности. Мнозина от вас ще открият нови благоприятни условия за работа. Не бъдете прибързани и тактично посочете позволените неточности на вашите сътрудници. Вашата уникалност и прозорливост непрестанно ще учудват обкръжението ви. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, в случай че не се опитате да хармонизирате връзките си. Звездите ви предизвестяват за завършек на сантиментално въодушевление или полова връзка, в която не влагате усеща, а се преструвате. 

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с проблеми поради хората от вашето обграждане. Трудно ви е да приемете отношението на ваши колeги, които отхвърлят да признаят, че сте по-добри от тях. Обичайно тяхно положение, не се впечатлявате. На работното място се справяте както постоянно сполучливо, макар компликациите. Проявете такт и бъдете виновни към отговорностите си. Не давайте заеми. Възможни са проблеми, свързани с обичан човек или другар. Единствено от вас зависи дали ще се разделите вечно или ще продължите връзките си. Зарадвайте интимния си сътрудник с вкусна вечеря.

БЛИЗНАЦИ

Поставете ново начало на вашето работното място, само че не сами, а дружно с вашите сътрудници, с цел да сте сигурни че ще е сполучливо. Обмислете какви нови благоприятни условия за изява имате. Вечерта си позволете дейна отмора и се отдайте на развлечения. Пред вас се обрисува опция да размислите за преход към нов тип активност. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си сътрудник, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че сте показали ината си и недоумение към обичаните си хора.

РАК

Не бива да изпреварвате събитията, в случай че желаете триумфът да бъде с вас и да не търпите неуспех и загуби. При настоятелен срещи и диалози се постарайте да не прекъсвате събеседника си поради вашата импулсивност и липса на такт. Очаквайте уведомление за облага. Не давайте единодушие за вложения, с цел да не си създадете неприятности. Имате опция да разрешите персоналните си проблеми, които ви отдалечават от обичаните ви хора, само че едвам в този момент сте ги осъзнали. Възвърнете си хармонията в връзките, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

ЛЪВ

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате през днешния ден, с цел да си спестите разочарованията. Отношенията с сътрудниците ви са хармонични, в случай че не решите да се заяждате и да спорите с тях.  Постарайте се да бъдете толерантни към мнението им. По-добре не започвайте нови задания. Възможно е да ви споходят финансови измами поради демонстрация на хрисимост и наивност. Следобед се обрисуват разправии поради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревнивост у сътрудниците ви. Разсейте непременно подозренията за невярност, тъй като отдалечаването ще ви лиши от естествен полов живот.

ДЕВА

Денят е изпълнен с компликации. Съветвам ви да не допускате старите и непоправени неточности още веднъж да вгорчат живота ви. По-добре ги отстранете и започнете работа изначало. За ваша изненада вашите настоятелен познати са се трансформирали. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията. Очаквайте доходи. В персоналните връзки се пазете от проблеми, скъпи дами. Повишените искания към околните ви ще доведат до скандал. Помислете си по какъв начин да си възвърнете хармонията в интимните връзки, в случай че желаете да се отдадете на полови удоволствия.

ВЕЗНИ  

                                                                                                                                                      

Желанието ви да измененията живота си и да пътувате не може да се реализира бързо, тъй че не губете времето си през днешния ден. По-добре се захванете за работа. И без това сте напрегнати и подвластни на страстта. Възможно е усложняване на партньорските връзки на работното място. Не разчитайте на покровителството на Съдбата. Със страдание ще установите, че обектът на възприятията ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните дами отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на полови удоволствия със инцидентни сътрудници. Няма да потънете в давност.

СКОРПИОН

Справяте се със служебните си задания, в случай че не разчитате на помощ или на шанса си. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да не се неуспехите. Общуването ви през днешния ден е прочувствено и затруднено. Отдалечете от живота си деловите сътрудници, които ви подтискат и са повода, да ви липсва самочувствие. Имате желание да се впуснете в нова любовна случка, благи дами. Помислете добре дали заслужава напъните ви или ще си загубите времето на вятъра. Щастието е кацнало на рамото на фамилните дами. Очакват ги сантиментална вечеря на свещи и полови мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не харчете част от приходите си без значима причина. Не правете огромни покупки за дома или офиса и не давайте обещания за заем на ваши родственици. Ако сте великодушни и реагирате незабавно, те ще решат, че се отказвате от дадените пари и няма да ви ги върнат. Деловите ви контакти са затруднени поради отвращение да изслушвате хората, които ви посещават. Изяснете проблемите си в персоналните връзки. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е друга от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс ще ви сътвори проблеми поради непредвидена бременност и припрян брак. Бъдете деликатни довечера.

КОЗИРОГ 

Ще ви бъде мъчно, тъй като непременно сте решили да наложите мнението си и да измененията живота на околните си. Съветът ми е на работното място да не спорите инатливо и заядливо с вашите сътрудници. Денят е добър за диалози с управлението и с държавни организации, в случай че ви е нужна тяхната интервенция. Възможен е конфликт с неучтивост и неточни връзки от страна на интимната ви половинка. Бъдете деликатни. Не бъдете прекомерно упорити и инатливи, тъй като интимните ви сътрудници ще ви лишат от полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е добър, с цел да осъществите планувано делово пътешестване. На работното място се справяте чудесно, в случай че решите да се заемете със служебните си задания. Всички са подготвени да ви оказват помощ. По-добре да отложите деловите срещи свързани с вложения или с финансиране на ваши сътрудници, тъй като ще претърпите загуби. Семейните и влюбените дами да приготвят сантиментална вечер, уединено с обичаните си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с обичаните си, поради неудържимото привличане и взаимното предпочитание за полови удоволствия.

РИБИ

Радвате се на закрилата на Съдбата, на триумф и самопризнание. Вашата добра професионална изява ви носи освен положителни доходи, а и възхитата на сътрудниците ви и оферти за нова позиция на работното място. Обсъдете проблемите, които пораждат. Неочаквани компликации ще ви изнервят, в случай че замислените хрумвания са свързани с рисковани дейности и не срещате поддръжка. Ако денят е бил изтощителен за вас, благи дами, вечерта си създайте позитивни страсти с обичаните си хора. Зарадвайте интимния си сътрудник с мечтаните сантиментални мигове и се отдайте на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР