Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 21.10.2019:ОВЕНЩе жънете материални успехи,

...
Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 21.10.2019:ОВЕНЩе жънете материални успехи,
Коментари Харесай

Хороскоп на Алена за днес

 Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 21.10.2019:

ОВЕН

Ще жънете материални триумфи, които за следващ път ще ядосат вашите сътрудници. Подхождайте рационално към проблемите, които ви основават ваши родственици и не проявявайте благотворителност. Бъдете деликатни в думите и дейностите си, с цел да не нараните някого. В материално отношение не се стремете към триумфи, посредством непредвидени промени. Споделете с околните си предложенията, които получихте през днешния ден. Оценете предаността и разбирането дарени ви от обичания. Не проявявайте ината си и не се сърдете, в случай че ви подлагат на критика, с цел да не отдалечите мига на половите удоволствия.

ТЕЛЕЦ

В този ден сте склонни да поддържате връзка с хора, които ще ви обезпечат скоро срещи с финансови институции. Ако задачата ви е споразумяване на заем, не сте избрали верния път. Стабилизирайте личните си позиции и проявете разпоредителност. Анализирайте постигнатото освен в деня, а и през миналата седмица. Вечерта се усамотете и се замислете над държанието си. Личните ви връзки са проблематични. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, в случай че са мечтани и от двама ви. Не ги пропускайте!

БЛИЗНАЦИ

Ще завършите сполучливо и в период всички стартирани служебни задания. Бъдете правилни към сътрудниците си и не изисквайте невъзможното, в случай че се постанова да ви оказват помощ. Начинанията са сполучливи. Безработните могат да си уговорят краткотрайна работа. Вечерта отменете всичките си настоятелен диалози. От вас зависи да избегнете затрудненията в фамилните връзки. Заради съдбовните условия ви предизвестявам за разправии поради намесата на ваши родственици, която не е доброжелателна, само че вие отказвате да го проумеете и си вредите.

РАК

Не е изключено да се наложи да ревизирате и измененията бъдещите си проекти. Огромна е опцията да изпаднете в крайности или да приемете фантазиите си за действителност. Бъдете деликатни. Не прекалявайте в настояванията си към сътрудниците си поради желанието ви да блеснете. Не се разпилявайте в ненужни занимания, единствено тъй като сте се заинатили. Дайте си заслужена отмора, която нормално забравяте, изключително в случай че сте възнамерявали посещение в другари или вечеря в ресторант. Бъдете по-късно с обичаните си хора и се отдайте на възприятията си. Сексуалните мигове сигурно ще ви заредят с положително въодушевление.

ЛЪВ

Дори и в случай че сте отпътували някъде, проведете по телефона предварителни диалози, в случай че желаете да си извоювате нова, по-приятна и доходна работа. Не бързайте с крайното си решение. Начинанията ще бъдат сполучливи, в случай че са премислени авансово. Коректността в връзките с хората ще ви защищити от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие. Брачната ви половинка е на мнение, че сте подготвени за невярност, тъй като показвате това с държанието си. Не мислете, че можете да омаете интимния си сътрудник и да се отдадете на полови удоволствия, в случай че ви е хванал в невярност.

ДЕВА

Отново ви следва ден изпълнен с несъгласия поради концепциите ви, създаващи проблеми и в служебните ви връзки. Очакват ви настоятелен оферти и сполучливо довеждане докрай на работата. Бъдете сдържани, с цел да избегнете загубите. Денят не е удобен за бизнес диалози и разискване на нови планове. Вечерта очаквайте затруднения със фамилията и с брачния си сътрудник поради нежеланието ви да се извините за агресивното си държание. Засегнали сте обичаните си хора, които не са подготвени за полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Може и да се доберете до мечтаните нови благоприятни условия за работа, макар че не сте настроени героичен. Пътуванията са сполучливи, в случай че са планувани авансово. Следобед още веднъж ви липсва въодушевление, поради преждевременно допускане на новите ви познати до проектите ви, което ще ви сътвори проблеми. Семейните дами да не разчитат, че ще избегнат домашните си отговорности. Вечерта ви чакат сантиментални мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление. Не се отхвърляйте от тях поради отмалялост или изнемощялост.

СКОРПИОН

Успехът изисква да сте тактични и да не говорите повече от разрешеното, изключително в случай че се отнася за ваши нови проекти и хрумвания. Критиката води до отвращение на сътрудниците да ви сътрудничат. На работното място сте разсеяни, само че в случай че се концентрирате в дилемите си триумфът ще бъде с вас. Справете се сами със отговорностите си. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от неналичието на интимни мигове с обичаните ви. Неочаквана сантиментална среща може да се трансформира в мотив за невярност и несдържан секс.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за непредвидени проблеми на работното място. Сутринта сте нападателни в връзките с хората от обкръжението си и си печелите врагове. Вашата самонадеяност може да провокира професионални проблеми. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията си. Семейните дами да не прекаляват с отсъствието си от вкъщи поради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си сътрудник. Ако сте влюбени и възприятията ви са споделени, се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят е неподходящ за разискване на бъдеща взаимна финансова активност. Не допускайте загуби поради обещания за вложения. Сутринта са вероятни съществени различия с вашите сътрудници. Следобед от вас се изисква да сте проведени и виновни към работата си. Бъдете умерено великодушни на обещания. След обед излезте с околните си на разходка или пътувайте, само че не карайте с висока скорост, в случай че вие сте зад кормилото. Вечерта се усамотете с обичаните си и се отдайте на жадуваните незабравими полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Промени, които ви носят изгода, през днешния ден ще разкрият пред вас нови благоприятни условия за изява. Не отхвърляйте предложенията за делово съдействие, само че ги обмислете добре и приемете тези, които са доходоносни. Помощта на авторитетни хора няма да ви е непотребна. Начинанията са нежелателни, а в случай че ги стартирате, ще си създадете съществени проблеми. Не пропускайте да пътувате с обичаните си хора или със фамилията в празничния ден. Излезте измежду природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Внимавайте с познанствата, срещите и диалозите и не разваляйте връзките си в случай че сте на работа, даже и в случай че сътрудниците ви са повода за проблеми. От значение е вярната преценка на предложенията. Ако имате собствен бизнес, не ви предлагам да взимате решение и да сменяте работата си, само че не пропускайте деловите оферти. Отношенията с обичаните хора ще се успокоят, в случай че се приберете по-бързо вкъщи и се отдадете на сантиментални мигове. Не пропускайте да споделите възприятията си, в случай че имате до себе си обичан и се отдайте на полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР