Днешното заседание на парламента беше терапевтично – от първия ден

...
Днешното заседание на парламента беше терапевтично – от първия ден
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Днешното заседание на НС беше терапевтично

Днешното съвещание на Народното събрание беше лечебно – от първия ден излязоха споровете, които управляваха цялата изборна акция, излязоха проблемите, на които да се намерят решения. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер.    

„ Първата политическа мощ е първа, само че това е началото на нейния край “, сподели депутатът, като още веднъж повтори тезата на Политическа партия, че ГЕРБ и Бойко Борисов би трябвало да излязат с самопризнание, че „ това, което се случи през последните 12 години е станало под техен контрол “.

Според него, издигането на Никола Минчев за ръководител на Народно събрание е било късмет за изправителен за ГЕРБ, само че те не го минали и също така не са се справили със задачата да си обезпечат болшинство.

Лорер заяви, че предстоят совалки сред някогашните съдружни сътрудници за това по какъв начин да бъде деблокирана работата на Народното събрание.  

„ Утрото е по-мъдро от вечерта “, съобщи той.

Според него препоръчаната от Христо Иванов концепция да се изберат двама ръководители на ротационен принцип е забавна, само че не е ясно дали е използвана в България.   

Лорер счита, че може да се откри решение за „ отключване “ на Народното събрание.

Той е безапелационен, че Политическа партия няма да поддържат държавно управление с първия мандат, само че в случай че се стигне до втори, Политическа партия ще подходят съществено.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР