Днешното споразумение за Брекзит предвижда автономата част на Обединеното кралство

...
Днешното споразумение за Брекзит предвижда автономата част на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Ето какво предвижда днешното споразумение за Брекзит

Днешното съглашение за Брекзит планува автономата част на Обединеното кралство Северна Ирландия (Ълстър)  да резервира връзки в икономическо отношение с 27-те след английското излизане от блока, съобщи Би Би Си, представен от вести.бг.

Главният договарящ за Брекзит от страна на Брюксел – френският посланик Мишел Барние е дал конференция след съобщаването на новината за сделката.

В договорката е било заложено стоките, внасяни от 27-те в Северна Ирландия, да бъдат подлагани на митническа инспекция на границата сред Ълстър и Република Ирландия (Ейре). " Износът на артикули от Ълстър обаче няма да бъде подлаган на непоколебим надзор ", е пояснил  Барние.

" Въпросът каква ще бъде ставката на Данък добавена стойност в Северна Ирландия ще се реши от Народното събрание на тази част от Великобритания  четири години, откакто днешното съглашение влезе в действие ", е подчертал французинът.

Барние също е изразил вяра, че Народното събрание в Лондон ще утвърди съглашението от през днешния ден.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР