Днешното издание на предаването "120 минути" по БТВ имаше нов

...
Днешното издание на предаването "120 минути" по БТВ имаше нов
Коментари Харесай

Грип попречи на Светослав Иванов да се появи в ефир

Днешното издание на предаването "120 минути " по БТВ имаше нов водещ. Дори и след края на предаването фенове не стопират да се питат къде е липсващ Светослав Иванов.

Причината за изключителната рокада е, че водещият се е разболял. Затова и на стола му "на пожар " седна сътрудника му Златимир Йочев - водещ на утринния блок в делничните дни.

В началото на предаването Светослав Иванов се включи онлайн от вкъщи си, съобщавайки, че е болен, най-вероятно изумен от грипен вирус.

"Може би положителният остарял грип ме връхлетя, тъй като пробата ми за ковид е негативен ", разясни Иванов пред сътрудника си Йочев.

Титулярният водещ на "120 минути " добави, че това е първи случай, в който е единствено фен на предаването си и не е на стола, от който разпитва събеседниците си.

"Заради здравето на близките, взехме решение довечера да си остана вкъщи. От почитание към обстоятелството, че към този момент 9 години всяка неделя вие ме допускате в домовете си, взех решение да ви поканя в своя дом ", изясни Иванов. "Много забавно и прелестно е да съм си у дома. Преди малко погледах и зимната олимпиада, в този момент за първи път ще мога да виждам като фен „ 120 минути”. Досега все нещо се случва и не съумявам да го направя ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР