Днешният видеоразговор между капитаните на 20-те отбора в Премиър лийг,

...
Днешният видеоразговор между капитаните на 20-те отбора в Премиър лийг,
Коментари Харесай

Капитаните в Премииър лийг: Предпочитаме да дадем парите си на истинските герои, отколкото на богатите собствениц

Днешният видеоразговор сред капитаните на 20-те тима в Премиър лийг, шефът на Асоциацията на професионалните футболисти, изпълнителния шеф на Висшата лига, ръководители на клубове и мениджъри се е трансформирал в същински безпорядък. Причината за това е, че съгласно информация на " Мирър " в полемиката, която се провела в WhatsApp, са взели участие към 70 индивида. Това е затруднило неимоверно доста разговора.

" Сън " разкрива, че капитаните не са приели предлагането да понижат заплатите си с 30%, което бе направено от страна на Премиър лийг в петък. Кевин де Бройне, Трой Дийни и Марк Нобъл са били измежду най-активните съперници на концепцията. В общи линии всички капитани са застанали зад позицията, с която още през вчерашния ден излезе Асоциацията на професионалните футболисти.  Синдикатът на футболистите се опълчи на Премиър лийг

Посланието на играчите може да се заключи в следното, твърди " Сън ": " Предпочитаме да дадем парите си непосредствено на Националната здравна работа, в сравнение с да оказваме помощ на богатите притежатели на клубове ".
Футболистите са декларирали, че в случай че има понижение на заплатите, те желаят да са сигурни, че парите им ще отидат за това останалите чиновници в клубовете им да получат 100% от възнагражденията си, да се помогне на лекарите и медицинските лица, които са същинските герои, и да се поддържат по-малките клубове от долните дивизии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР