Днешният сутрешен брифинг на Националния оперативен щаб за борба с

...
Днешният сутрешен брифинг на Националния оперативен щаб за борба с
Коментари Харесай

Щабът приключва с брифингите, Борисов каза „Благодаря“


Днешният утринен брифинг на Националния действен щаб за битка с ковид ще е финален в този му тип. Информацията за болни и излекувани към този момент ще се разгласява единствено в интернет. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов, който през днешния ден се появи дружно с членовете на Щаба пред медиите в Министерския съвет. Похвали работата на НОЩ, само че си придаде най-вече заслуги за това, че България се е справила с ковид най-добре от целия свят. Няколко пъти повтори по какъв начин всички го хвалят, а по-късно се сети да благодари и на членовете на щаба и медицинските служащи в страната.

Благодаря на всички българи, на напъните на всички, които бяха на своя трудов пост – служители на реда, лекари, здравни инспектори, обществени служащи и на всички българи – благодаря. Навременните ограничения съумяха. Справихме сме прелестно в една доста тежка болест и пандемия. Надяваме се да няма втора, трета вълна и всичко това да утихне, продължи Борисов в нормалния си жанр. Този, който е по-страхлив, дано да си носи маска. Важни са дистанцията, дисциплината и дезинфекцията. Това го вършат всички възпитани хора, сподели още министър председателят.

На щаба да кажа едно „ Благодаря “, на всички, които непрекъснато работиха. Щабът не се разформирова, той ще продължава да работи до 31 декември.Информацията за заболяемостта ще се разгласява в интернет и ще е изцяло налична. Но няма да има брифинги, както до момента. Нещата не са напълно утихнали, само че би трябвало да се върнем към естествения живот, продължи министър председателят и посочи, че решението да отпадат всички ограничения от 15 юни е персонално негово.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР