Днешният повод дава една много по-добра перспектива не само за

...
Днешният повод дава една много по-добра перспектива не само за
Коментари Харесай

Цветанов: България е част от силна и обединена Европа. Трябва заедно да показваме видимите политики

Днешният мотив дава една доста по-добра вероятност освен за България, само че и за мощна и обединена Европа. Всички знаем, че систематичните партии би трябвало да се борим против популизма в Европа. ЕНП е потвърдила, че може да се бори с проблемите и да ги взема решение.

Това сподели зам,-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила при откриването на самодейностите на локално ниво за европейските избори през 2019 година под мотото „ Европа стартира във Вашето село/град/регион “, които се провеждат дружно с ЕНП. "Трябва да демонстрираме забележимите резултати от това, което вършим дружно. Не би трябвало да късаме връзките с гласоподавателите. Точно за това ГЕРБ постоянно се стреми да пказва положителните и сполучливи политики. Това, което вършим постоянно преди една предизборна капмания, е да не късаме и връзките с европейските водачи. Това дава доста по-силен подтик да бъдем част от огромното европейско семейство. Трябва да водим разговор с хората, тъй като единствено по този начин можем да реализираме всичко дружно ", безапелационен беше той.

"По време на една акция би трябвало да обиколим всяко едно обитаемо място, с цел да се срещнем с хората и да се срещнем с проблемите им. После не би трябвало да късаме връзките, а да продължим да работим дружно. Европа отпусна над 3 милиарда евро, които преобразиха българските общини. Това са пари, които накараха българските жители да се усещат част от мощна и обединена Европа. В момента има доста популизъм в Европа. Нашата цел, като ръководител на Съвета на Европейски Съюз, е интеграция на Западните Балкани, с цел да има сигурност освен в района, а цяла Европа ", разкри Цветанов.

"Искаме да вършим политики и в областта на културата, образованието. Работим доста и с неправителствени организации. Искам да благодаря на всички, които вземат участие в днешния конгрес. С него ще покажем, че България е част от мощна и обединена Европа. Заедно сме доста по-силни. Трябва да бъдем обединени. Не инцидентно мотото на българското председателство е "Съединението прави силата ". Тук слагаме началото на акцията за европейските избори през май 2019 година. Те ще бъдат генерална подготовка за локалните избори през есента на 2019 година. Кметовете на ГЕРБ би трябвало да бъдат подготвени да пазят постигнатите резултати. ГЕРБ ще бъде силата, която ще подсигурява триумфа на България. ЕНП ще бъде силата, която ще подсигурява триумфа на Европа ", приключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР