Днешният ни лайфхак е посветен на миенето на зъби, което

...
Днешният ни лайфхак е посветен на миенето на зъби, което
Коментари Харесай

Пастата не и 24 ч.протекция, четката за зъби НЕ мека и със синтетичне влакна - slava.bg

Днешният ни лайфхак е отдаден на миенето на зъби, което е не по-малко значимо от миенето на ръце и с корона, и без. А данните за осъществяването му в страната са стресиращи за големия брой хора, които не го реализират. Започваме от четките. Когато избирате, в никакъв случай не си вземайте апарат с мека "четина ". Тя не почиства добре и основава условия за формиране на кариес. Синтетичните тъкани, в противен случай, обезпечават в действителност положително излъскване, в случай че му отделите 2 минути заран и още 2 вечерта, само че НИКОГА ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПЪТИ НА ДЕН. Иначе емайлът доста се захабява, а това води до неприятни последици и образно и още повече здравословно. Трябва да бъдете наясно, че всички маркетингови похвати за мърдащи се глави на четките и всевъзможни други дивотии и нетрадиционни форми са просто метод да ви вземат повече пари. Но повече работа няма да ви свършат. Единствената гаранция за съвършено разчистване е потребление на електрическа четка, тъй като тя в действителност съумява да в профил 21% повече наслагвания от редовата.

Важно е да не се хващаме на маркетинговите трикове и що се отнася до пастите. На първо място, каквито и зъболекари в бели престилки да ви убеждават, добре платени от производителите, няма паста, която да обезпечава 24-часова отбрана, поради което да ви коства повече. Това просто е невероятно. Простата причина е, че няма сходен вид, в случай че се откажете от всевъзможен банкет на храни и течности за въпросните 24 часа. Но следователно "специалната " паста ще ви обезпечи тъкмо такава отбрана, каквато и естествената.

В 99% от случаите "био, органик " пастите също са просто маркетингов трик и са си също по този начин химически и химизиращи устата, както и всички останали.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР