Днешният мач между Черно море и Локомотив (Пловдив) от 1-ия

...
Днешният мач между Черно море и Локомотив (Пловдив) от 1-ия
Коментари Харесай

Локо ще търси победа на “Тича”, а Жоро Илиев - личен реванш

Днешният мач сред Черно море и Локомотив (Пловдив) от 1-ия кръг на efbet Лига крие особена конспирация поради наличието в състава на “смърфовете” на Георги Илиев. Легендата на Черно море напусна клуба със скандал преди два месеца поради недоказани обвинявания в симулативна игра от страна на управлението. Ветеранът се надяваше да приключи кариерата си на родния “Тича”, само че вместо това се завърна в Локо (Пд), с който стана първенец през 2004 година “Искам да играя против Черно море на “Тича”, само че това го взема решение треньорът. Разочарован съм от много хора там. Има и доста, които знаят истината и застанаха зад нас и ни поддържаха. Хората, които съм разкрил, към този момент съм ги зачеркнал. Не се тормозя от нищо. Чист съм пред себе си. Излазох да приказвам с лицето и името си. Може би би трябвало да се тормозят други хора”, сподели Илиев при подписването на контракта си с Локомотив. Освен 37-годишният халф, през днешния ден титуляр за носителя на Купата на България ще е и различен от изгонените от Черно море - Петър Витанов. Наставникът Бруно Акрапович възнамерява да направи единствено една смяна от състава, който стартира в дуела за Суперкупата против Лудогорец (0:2). Ален Ожболт ще е титуляр за сметка на Бирсент Карагарен. Атаката ще водят Димитър Илиев и Анте Аралица. Черно море ще е друг тим от предишния сезон. Много футболисти напуснаха “Тича”, само че Илиан Илиев е оптимист, че техните заместници ще се оправят на равнище. Двама от новите ще са титуляри през днешния ден - централният нападател Исмаил Иса и гърцкият бранител Димитриос Чантакиас. Другите в защитата на варненци ще са Мирослав Енчев, Цветомир Панов и Виктор Попов. Големи очаквания се разпореждат на национала Мартин Минчев, който ще играе по левия фланг на офанзивата.

Черно море има съществено преимство против Локо (Пд) като хазаин - 29 победи, 13 равенства и 9 загуби. Общият баланс обаче е в интерес на “черно-белите”.

Двубоят на “Тича” стартира в 21:00, часа а рефер ще е Никола Попов.

efbet Лига - 1 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; Попов, Енчев, Чантакиас, Панов; Панайотов, Андраде; Ндонгала, Родриго, М. Минчев; И. Иса
Старши треньор: И. Илиев
ЛОКО ПД (3-5-2): Луков; Петрович, Езе, Томашевич; Ожболт, Витанов, Г. Илиев, Умарбаев, М. Цветанов; Аралица, Д. Илиев
Старши треньор: Б. Акрапович

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: “Тича”
НАЧАЛО: 21:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 1 кръг, неделя 14 юли  Черно море 21:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР