Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах

...
Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах
Коментари Харесай

Слави за Борисов: Да играеш шах с каратист

" Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската. " Така Слави Трифонов разяснява във Facebook концепцията на Бойко Борисов за привикване на Велико национално заседание, приемане на нова конституция и промяна в правосъдната власт.

Ето какво още написа тв водещият, който е и ръководител на партия " ИТН ":

Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко допустимо, с цел да провежда той идващите избори. Каквито и да са те. А истината е следната:

 за използването на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е належащо Велико национално заседание, а нормално Народно заседание.

 за прекъсването на корупцията и налагането на честност и правдивост в правосъдната система не е належащо Велико национално заседание, а нормално Народно заседание.

 за ограничението на правата на основния прокурор не е належащо Велико национално заседание, а нормално Народно заседание.

 а в случай че е належащо Велико национално заседание, не трябва да го привиква министър-председател и държавно управление, и парламент, които тотално са изгубили националното доверие.

Така че изводът е елементарен и явен:

 оставка на това държавно управление, служебно държавно управление и предварителни избори!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР