Днешният домакински мач срещу Ференцварош е най-важният на Лудогорец за

...
Днешният домакински мач срещу Ференцварош е най-важният на Лудогорец за
Коментари Харесай

"Лудогорец" е готов за две лица на "Ференцварош"

Днешният домашен мач против " Ференцварош " е най-важният на " Лудогорец " за 2019 година Зад това мнение застанаха всички в тима. Последният дуел от гр. Н на Лига Европа е от 22 ч. в Разград и ще се предава по Българска национална телевизия 1. Главен рефер ще е словенецът Матей Юг. 

В момента " Лудогорец " е на второ място със 7 т., следван от " Ференцварош " (6), като унгарците могат да изместят българския първенец единствено при победа. Ако разградчани съумеят да запазят позицията си, ще си обезпечат класиране на 1/16-финалите в шампионата. За това им е достатъчно и тъждество.

" Завършваме една сполучлива година и мисля, че този мач ще даде смисъл на труда, който момчетата вложиха досега. Не се колебая в крайния триумф на " Лудогорец ". Ние сме по-добрият тим. Нашите футболисти са взели участие в доста такива мачове. Това е главният ни коз ", сподели през вчерашния ден помощник-треньорът Алекси Желязков. Именно той се води в тимовия лист като ментор поради " Про " лиценза, какъвто и.д. треньор Станислав Генчев още няма.

Желязков разкри, че чака два разновидността на игра от страна на унгарците. " Точковият актив в групата допуска, че " Ференцварош " ще го устройва само успеха. Дали ще изчакват до последните минути, или ще тръгнат в офанзива от първата минута, си е техен проблем. Ние сме готови и за едното, и за другото. Залогът е значителен, задачата е огромна. И двата тима ще бъдат фокусирани върху това ", проучва Желязков. В тима няма проблеми с контузени.

Един от евентуалните титуляри - Георги Терзиев, пък съобщи, че е изключено " Лудогорец " да излезе с тактичност за тъждество. " Няма по какъв начин да играем за еднакъв, макар че ни устройва. Нашата цел е успеха. Изиграхме много мачове против тях. Анализирали сме ги в детайли. Те нас също. Няма с какво да се изненадаме. Мачът като цяло в тактическо отношение няма да е по-различен от предходните дуели ", сподели бранителят.

 

АГИТКА

Прочутите правилни последователи на " Ференцварош " няма да пропуснат случая да поддържат тима си и в България. Около 700 почитатели са тръгнали от Унгария със специфичен трен, предопределен единствено за тях. Композицията би трябвало да дойде на гарата в Разград към 19 ч., три часа преди мача. Домакините би трябвало да обезпечат извозването им, защото станцията е на към 5 км от града - преди и незабавно след мача.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР