Днешният ден в Мадрид е рядък – акцентите в програмата

...
Днешният ден в Мадрид е рядък – акцентите в програмата
Коментари Харесай

Димитров – Циципас и Мъри – Джокович: Коментирайте днешните мачове


Днешният ден в Мадрид е необичаен – акцентите в програмата са доста и все вълнуващи. Разбира се, преди всичко изскача конфликта сред Григор Димитров и Стефанос Циципас, който ще се организира в предпоследния мач на втория по величина корт „Аранча Санчес“.

Българинът игра превъзходно против Диего Шварцман, само че се изправя пред ново съществено предизвикателство. Циципас спря първата ни ракета на осминафиналите в Барселона и е с баланс 8-1 на клей за сезона.

Програмата на корта стартира в 13:00 ч. с Андрей Рубльов и Даниел Еванс, а по-късно ни предстоят други два забавни дуела – Хуркач против Лайович и Музети против Зверев.

За най-хубавия ни тенисист пък на „Аранча Санчес“ ще има два мача през днешния ден – след борбата на сингъл, той би трябвало да излезе и на двойки, паралелно до Оже-Алиасим. Техни съперници ще са опитните Кабал и Фара.
корт „ Аранча Санчес “
От 13:00:Даниел Еванс – Андрей Рубльов
Не преди 14:30: Хуберт Хуркач – Душан Лайович
Не преди 16:30: Лоренцо Музети – Александър Зверев
Григор Димитров – Стефанос Циципас
Кабал/Фара – Оже-Алиасим/Григор Димитров

На централния корт „ Маноло Сантана “ всичко стартира с една класика от предишното – Новак Джокович против Анди Мъри. Двамата са се сблъсквали на край на всеки от четирите шампионата от Големия шлем, имат голям брой паметни срещи, само че не са се изправяли един против различен от 2017 насам.

Втори в програмата е дамският дуел сред Онс Жабур и Екатерина Александрова, а по-късно идва ред на двамата локални любимци. Първо Рафаел Надал ще излезе против Давид Гофен, а след него Карлос Алкарас ще опита да преодолее Камерън Нори. Програмата приключва с Жил Тайхман против Джесика Пегула.

Вижте коефициентите за ATP Masters 1000 на sesame.bg
корт „ Маноло Сантана “
От 13:00: Новак Джокович – Анди Мъри
Екатерина Александрова – Онс Жабур
Не преди 17:00: Рафаел Надал – Давид Гофен
Не преди 21:00: Камерън Нори – Карлос Алкарас
Не преди 22:00: Жил Тайхман – Джесика Пегула

Цялата стратегия вижте ТУК.

Днес ще има и още мачове с българско присъединяване. На ITF шампионата с награден фонд 100 хиляди $ в немския град Вийсбаден Виктория Томова ще срещне играещата с „уайлд кард“ Ева Лис (№283) в предпоследния мач за деня. Очаква се да стартира не преди 16:00.

Засилено българско наличие и в Кайро, където на W15 през днешния ден една против друга ще излязат Гергана Топалова и Габриела Михайлова , а Денислава Глушкова също ще опита да си проправи път напред в шампионата.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР