Днешният ден ще ни предложи множество интригуващи сблъсъци в няколко

...
Днешният ден ще ни предложи множество интригуващи сблъсъци в няколко
Коментари Харесай

Мъри, Сакари, Оже-Алиасим: Коментирайте днешните мачове


Днешният ден ще ни предложи голям брой завладяващи конфликти в няколко шампионата. Не преди 13:30 ч. Феликс Оже-Алиасим ще се изправи против Егор Герасимов във втори мач от днешната стратегия на ATP 500 конкуренцията в Ротердам, а незабавно по-късно на корта ще излязат Хуберт Хуркач и Лоренцо Музети. Не преди 20:30 ч. участващия с „уайлд кард“ Анди Мъри ще се изправи против Александър Бублик, който преди няколко дни победи Александър Зверев на финала в Монпелие.

Пълната стратегия за шампионата в Ротердам можете да видите ТУК

Междувременно на WTA 500 шампионата в Санкт Петербург първата в схемата Мария Сакари ще се изправи против представителката на домакините Екатерина Александрова, като дуелът посред им ще стартира не преди 17:30 ч. Преди това поставените под номер 2 и 3 – Анет Контавейт и Елена Рибакина, ще се изправят надлежно против Сорана Кърстя и Варвара Грачева.

Пълната стратегия за шампионата в Санкт Петербург можете да видите ТУК

В 20:00 ч. Адриан Манарино и Стив Джонсън ще открият програмата в Далас, а в последния мач на централния корт лидерът на схемата Тейлър Фриц ще играе против участващия с „уайлд кард“ Джак Сок. Друг завладяващ дуел е този сред Кевин Андерсън и Джон Иснър, който ще стартира не преди 03:00 ч.

Пълната стратегия за шампионата в Далас можете да видите ТУК

Денят в Буенос Айрес ще стартира в 18:30 ч. с мач сред представителя на домакините Федерико Кория и петият в схемата Душан Лайович, а не преди 23:30 ч. първият подложен Каспър Рууд ще се изправи против Роберто Карбайес Баена.

Пълната стратегия за шампионата в Буенос Айрес можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР