Днешният ден ще донесе повишение в службата за една от

...
Днешният ден ще донесе повишение в службата за една от
Коментари Харесай

Близнаци: Може да разчитате на успехи, но ще са ви нужни ловкост и богата фантазия

Днешният ден ще донесе покачване в службата за една от зодиите, друга ще се снабди с нов обичан, а трета ще реши персонални проблеми.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици.
 

Близнаци

Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.
 

Рак

За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.
 

Лъв

За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно мъчно да се реши на някакво действив, което радикално ще промени Вашите връзки. Впрочем, нуждата от тези промени е назряла, и това се схваща и от двете страни. Постарайте се дружно да се решите на нужната крачка, с цел да може връзките Ви да се развиват.
 

Дева

Колкото и тъжно да звучи това, Вашият обичан човек с изключение на Вас има още доста ползи и увлечения. Днес ще се наложи да се убедите в това за пръв или за следващ път.. Не би трябвало да ревнувате, тъй като е неефикасно. Няма да имате цена като половинка, в случай че не се научите да се вписвате хармонично в неговия живот.
 

Везни

Този ден ще бъде сребролюбец откъм нови усещания. Очакват Ви единствено повторения на това, което Ви е от дълго време познато и добре известно. Само че изводите, които ще си извършите, ще се окажат изцяло непредвидени, и точно с помощта на тях доста ще се придвижите напред. Ще получите значими вести от надалеч, само че тяхната полезност ще разберете по-късно. В средата на деня е допустимо главоболие. По това време е желан цялостен покой - както физически, по този начин и нравствен. Макар и за няколко часа прогонете от главата си тревожните мисли, и се постарайте да разпуснете. Да достигнете естетика ще Ви оказват помощ духовните практики.
 

Скорпион

Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура
 

Стрелец

Видели сте съществени признаци за това, че чудесно се справяте със обстановката. Продължавайте да следите това, което Ви подсказва интуицията и правете единствено неща, които Ви се костват верни. Започвате да се чувствате удобно вършейки неща, които в никакъв случай по-рано не са Ви били забавни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква огромна обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за лична значителност. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.
 

Козирог

Какво е по-важно за Вас: парите или щастието в любовта? Днес този въпрос ще се изправи пред Вас в целия си растеж, а изборът напълно няма да е по този начин обикновен, както Ви се коства сега. Ще имате опция да избирате, а звездите се надяват, че ще се спрете на най-удачния вид.
 

Водолей

Може да останете с усещане, че този ден е предопределен извънредно с цел да Ви научи да се помирявате със загубите – доста неподходящо е стечението на събитията. Но това не е тъкмо по този начин. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови сътрудници, ще могат с тяхна помощ да променят обстановката към по-добро. От позиция на персоналните връзки денят е нееднозначен. Може да се резервира мира и хармонията, само че за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни обстоятелства и феномени. Но в случай че се огледа на нещата действително, спорът е неминуем.
 

Риби

Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекомерно подвластна от Вас, което доста лимитира Вашата независимост. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противоположен случай намекнете, че съшо имате право на собствен живот. В подобен случай психиатрите споделят: „ Отрежете пъпната шнур ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР