Днешният ден ще бъде пагубен за някои зодии. Близнаците трябва

...
Днешният ден ще бъде пагубен за някои зодии. Близнаците трябва
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 юни: Днес тези 3 зодии трябва да се пазят много

Днешният ден ще бъде гибелен за някои зодии. Близнаците би трябвало да лимитират контактите си оптимално, а ракът би трябвало да внимава доста с какво се заема, с цел да не загуби скъпото си време. Вижте какво ви вещаят звездите през днешния ден:

Овен
Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране).

Телец
Денят ще се подрежда доста хармонично. Ще получавате положителни резултати, прилагайки минимални старания и ще завоювате в действителност блестящи победи, в случай че у Вас се появи предпочитание да се потрудите. Този ден е извънредно подобаващ за решение на всевъзможни креативен задания - от образуване на необикновена сантиментална среща, до основаване на шедьоври на актуалното изкуство. Вие елементарно завоювате вниманието и през днешния ден евентуално няма да сте лишени от вниманието на противоположния пол.. Възможно е ненадейно завръщане на човек, който в миналото е разрушил сърцето Ви.

Близнаци
Даже и в персоналните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате въздържаност, отговорност, дисциплинираност и прочувствена улегналост. Възможни са ограничавания в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва. Такова държание може да бъде възприето като липса на образование, или демонстрация на неприятен усет. З Вашия непрекъснат сътрудник, любим или сателит в живота, през това време може да ревизирате за устойчивост, надеждност и пристойност. Ако сте разкрили личен бизнес, може да съумеете да преодолеете сериозния интервал.

Рак
Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.

Лъв
Много ще е значимо през този ден да поддържате другарски връзки с хората, близки на Вашия обичан човек: негови родственици, другари, сътрудници. Това ще рече- с всички тези, които той смята за нужни за себе си персони. Постарайте се да извършите това оптимално откровено, ненатрапчиво и тактично.

Дева
За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?...

Везни
Предстои Ви да вземете комплицирано решение: или да се придвижвате независимо напред, отказвайки се от съдействие с сътрудниците, които не са оправдали Вашите очаквания, или да запазите деловите си връзки, само че да се лишите от опцията, да постигнете триумф. Възможни са финансови проблеми и има възможност да се наложи да платите за непозната сметка. Трудно ще постигнете и взаимно схващане с обичания човек: предложенията Ви няма да се одобряват, а концепциите Ви ще бъдат подложени на критика. В последна сметка в действителност ще получите поддръжка, и то от персона, която дълго време не сте оценявали по достолепие. Събитията през този ден може да сложат началото на съществени промени в връзките Ви с обкръжаващите.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча?” най- добре ще бъде да му отговорите:”Не ми пречи!”.

Стрелец
Поради неустойчивост на прочувствения декор Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е на практика невероятно, въпреки че околните им постоянно се пробват да създадат това. Постарайте се да отделите значимото от второстепенното и да пандизите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите освен своя живот, само че и на близките. Денят ще бъде доста кондензиран. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е прелестно, привечер ще се трансформира в изтощеност и дори е допустимо да премине в безсъница. Откажете се от използването на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за устойчивост.

Козирог
Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства.

Водолей
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да си показа някои обстановки, свързани с Вас, дори и да ги убеждавате в тяхната действителност и безспорност. В последна сметка, в случай че не се получи с думи, ще се наложи да потвърждавате своята справедливост с каузи...

Риби
Животът е дълъг път, изпълнен с огромни загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-хубав ще бъде прагматичния метод. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а по-късно може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате несъмнено време с другари, с цел да си отдъхнете от всички тези значими въпроси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР