Днешният ден се състои от три аспекта, всеки от които

...
Днешният ден се състои от три аспекта, всеки от които
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27.03: Запасете с добри НАМЕРЕНИЯ

Днешният ден се състои от три аспекта, всеки от които има друга сила. От една страна ще бъдем изпълнени с фантазии, видения и очаквания за утрешния ден! Вярата, позитивната сила, въображението, вдъхновението и интуицията ще ни завладеят, до момента в който наивността и положителните ни планове елементарно могат да ни трансфорат в обект на употреба.

Всички тези хубави неща лека-полека ще се оттеглен, защото с течение на времето нападателните настроения ще се усилват. Търпението и толерантността ни ще стартират да се изчерпват. Егото ще е огромно, езикът ще чупи кости, а е допустимо страстта да е бутонът, който ще бъде натиснат за разнообразни изнудвания. Освен това са вероятни мощни прояви и борби, както и мятане на обиди или обвинявания, които ще нажежат така и така напрегнатата атмосфера, тъй че е задоволителна една искра, с цел да изплува целият ни насъбран яд и да взриви всичко.

Черешката на тортата е сила, която ще извади на показ цялата пристрастеност, ревнивост и владеене, които имаме в себе си, до момента в който всяка диря от логичност и сдържаност ще се изгуби. Ще станем безспорни, ще пожелаваме изключителност, цялостно отдаване и надзор. Вероятно е да се стигне до раздели, а ние с присъща лекост ще заличаваме хора и неща, ще слагаме завършек на протакащите се обстановки и ще продължаваме напред.

Въпреки че при започване на деня ще започнете да се отпускате и да проявявате приемливост, евентуално няма да можете да издържите на " ударите " и най-после ще избухнете като стоварвате гнева си и върху почтени хора към вас. Ревността, претенциите и опитите за надзор също трансформират любовния ви живот в пъкъл, тъй че е допустимо да ви тласнат към изходната врата или да ви дадат червен картон.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР