Днешният ден предлага две футболни срещи от елита на Беларус,

...
Днешният ден предлага две футболни срещи от елита на Беларус,
Коментари Харесай

Нова порция мачове от Беларус и CS:GO попадат в Super hot залозите на Winbet

Днешният ден предлага две футболни срещи от елита на Беларус, които попадат в определените Super hot залози на Winbet. Първото предложение е за дуела Белшина Бобруйск и Городея. Мачът е с начален час 17:00. Белшина стартира с две загуби – от ФК Минск с 1:3 и от Жодино с 0:1. Городея също започва с две провали, откакто отстъпи при гостуването си на Витебск с 0:1 и при семейството си на Шахтьор Солигорск с 0:2. Очакванията ни са за оспорван дуел, в който да забележим попадения в двете порти.

Super hot залогът, който предлага Winbet е двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.60 от стартов 2.21.

В другата среща един против различен се изправят тимовете на Динамо Минск и Торпедо Белаз Жодино. Двубоят на стадиона с атрактивното име „ Трактор “ стартира в 19:00 часа. Домакините от Динамо Минск не са спечелили точка от началото на шампионата, откакто изгубиха от Рух Брест с 0:1 и от ФК Минск с 2:3. По радикално противопоставен метод се показва днешният техен противник Торпедо Белаз Жодино, който победи в първите си два мача Белшина и Шахтьор Солигорск с по 1:0. Прогнозите ни са ефективен дуел, който Жодино да завоюва и да резервира лидерската си позиция в подреждането.

Winbet предлага Super hot
залог за конфликта на стадион „ Трактор “ – да бъдат маркирани над 2.5 гола. Коефициентът е повишен на 2.75 от стартов 2.37.

Третото
бонус предложение е за срещата по CS:GO сред Ice Warriors и Steel Boars, която започва в 22:00 часа. Steel Boars са излизали спечелили в три от последните си срещи с Ice Warriors и в този момент считаме, че ще го създадат още веднъж.

Super hot залогът на Winbet e Steel Boars да победи при повишен коефициент на 2.30 от стартов 1.95.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР