Днешният ден ни предложи множество вълнуващи сблъсъци и изненади, но

...
Днешният ден ни предложи множество вълнуващи сблъсъци и изненади, но
Коментари Харесай

Беретини: Алкарас има огромен потенциал, на неговите години нямах нито точка за ATP

Днешният ден ни предложи голям брой вълнуващи конфликти и изненади, само че безспорно мачът на деня бе петсетовият трилър сред Матео Беретини и Карлос Алкарас. Двамата сътвориха същинско представление на Rod Laver Arena, приключило с дълъг тайбрек в петата част и успех за италианеца. След дуела международният №7 не пропусна да отдаде заслуженото на своя конкурент, отчитайки какъв брой огромен капацитет има младият испанец поради обстоятелството, че единствено на 20 години е част от елита на международния тенис и съумява да покаже толкоз мощна воля за победа.

" Играл съм естествен тайбрек в петия сет, само че не и подобен до 10. Усещането беше много необичайно, защото към момента не сме привикнали с този формат. При предходната ни среща той ме победи след съдбоносен тайбрек в третата част, тъй че може да се каже, че имаше опит в това отношение. Мисля, че през днешния ден бях по-добрият от двамата в избрани моменти, което оказа своето въздействие.

Въпреки това той е млад и занапред ще се развива още повече. Фактът, че на неговата възраст нямах нито една извоювана точка за ранглистата на АТР, е сладкодумен за това какъв брой ярко бъдеще има пред себе си той. Днес той сподели на всички големия капацитет, който има.

Смятам, че съм на задоволително високо равнище, с цел да надвивам най-хубавите в света. Приближавам се до задачата си с всеки идващ шампионат, на който играя ", приключи Матео.

Berrettini. " At his age I didn`t even have an ATP point ".
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР