Днешният ден ни е подготвил множество зрелищни двубои. В Ротердам

...
Днешният ден ни е подготвил множество зрелищни двубои. В Ротердам
Коментари Харесай

Циципас, Рубльов и Квитова в действие: Коментирайте днешните мачове


Днешният ден ни е подготвил голям брой зрелищни дуели. В Ротердам защитаващият купата Андрей Рубльов ще се изправи против Сону Куон, като дуелът ще стартира не преди 13:30 ч. След това на корта ще излезе първият подложен Стефанос Циципас, чийто конкурент ще бъде Иля Ивашка, а от 20:30 ч. е мачът сред Анди Мъри и Феликс Оже-Алиасим.

Пълната стратегия за шампионата в Ротердам можете да видите ТУК

Днешната стратегия на WTA 500 шампионата в Санкт Петербург стартира в 12:00 ч. с дуела сред третата в схемата Елена Рибакина и Тереза Мартинцова, а във втория мач Петра Квитова ще опита да преодолее Ирина Бегу.

Пълната стратегия за шампионата в Санкт Петербург можете да видите ТУК

В Далас Вашек Поспишил ще се изправи против различен квлификант – Юрий Родионов, след което ще забележим на корта две от огромните имена на американския тенис. Дженсън Бруксби ще играе с Андреас Сепи, а Райли Опелка ще излезе против Седрик-Марсел Щебе.

Пълната стратегия за шампионата в Далас можете да видите ТУК

Междувременно Фабио Фонини и Педро Мартинес ще открият програмата в Буенос Айрес в 20:30 ч., а вторият в схемата Диего Шварцман ще се изправи против Жауме Мунар в последния мач на централния корт, който ще стартира не преди 01:00 ч.

Пълната стратегия за шампионата в Буенос Айрес можете да видите ТУК

Днес ще има и два мача с българско присъединяване. Димитър Кузманов се изправя против 208-мия в света Александър Мюлер на осминафиналите на Чалънджър шампионата в Бангалор, а Джулия Терзийска ще играе с Валентини Граматикопулу (№191) на същата фаза на шампионата на ITF в Порто.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР