Днешният ден е направо шведска маса от лайфове и лафове.

...
Днешният ден е направо шведска маса от лайфове и лафове.
Коментари Харесай

Ирина Асьова: Постановката на “Ергенът от Банкя” не е добре изпипана

Днешният ден е напряко шведска маса от лайфове и лафове. Чудя се кое по-напред. Но Бойчето, както постоянно води с две обиколки…. Претарашуваха, вика, сичко … Чинии, тенджУри, сичко по двора, облекла, чорапи!

Не знам дали щото доста съм висяла по снимачни площадки и съм се нагледала на масовки, само че още като видях цирка в четвъртък нещо на клетъчно равнище ми подсказа, че постановката на “Ергенът от Банкя” не е добре изпипана. Бойко просто нямаше обезпокоен тип и в този момент няма. Да, състари се, скапа се, само че не се предава. И няма желание да бяга. Още лятото на 2020 ви казах… той няма проект Б, няма къде да върви. Ще се бори до финален мирис. Защото неговото не е просто битка за власт, за пари, за оцеляване даже не е толкоз. Това е битка за място в историята.

Вижте останалите участници в шведската маса?! Хубаво ги вижте! Кой от тях има по-висок залог?! Никой! Да, всеки има своите претекстове. Киро си мислеше, че ще мине бързичко, едвам си постави Prime Minister в CV-то и след това да върви да чете лекции под брашляните, обаче се насади на патешки яйца...

Рашков е зло куче. Инстинкт. Като захапе и не пуска. Обаче от време на време и старите кучета попадат в непознати клопки. Но хубавото при него е, че по-скоро ще си прегризе крайници, само че няма да се съобщи. Боец е, още имам вяра в него.

Черепа по този начин е байгънясал от тоя пластмасов Дубай, по този начин му се желае зимата да е в Куршевел, лятото на Миконос, че още едно лято на климатик в Dubai Mall и ще се прибере пешком, с цел да се съобщи. Но нито един от тях, даже и всички взети дружно не могат да съберат толкоз мотивация, а и запас, колкото Бойко. В дните след ареста видяхме по какъв начин изрично завоюва осведомителната война. С сякаш шепа до болежка опротивели, гн$сни физиономии, само че строени в редица нападнаха под строй всички канали.

Това било война на институциите! Сблъсък на мафиотски кръгове, на егота… Глупости! Всички тия клоуни на следващия ден ще си бият камшика и на фронта ще останат единствено Бойко и… българският народ. Вие сте единствените, които ще заплащат за тоя сеир. И единствените, които имат какво да губят повече от Бойко. Така че в случай че ще вините някого за тая кочина, винете себе си.

Ирина Асьова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР