Днешният ден донесе интересни новини за феновете на Интер, след

...
Днешният ден донесе интересни новини за феновете на Интер, след
Коментари Харесай

Интер показа новите екипи и спонсор

Днешният ден донесе забавни вести за почитателите на Интер, откакто “нерадзурите ” демонстрираха новите си екипи за идния сезон и оповестиха спонсорския си контракт с телевизионната компания Paramount+.

Новите фланелки на гранда от Милано пък са проектирани от Nike, с който италианците подписаха нова и усъвършенствана договорка.

“Безкрайни нюанси на Милано. Домакинската фланелка на Интер за сезон 2023-24 размива обичайните черни и сини линии с равномерен дизайн, представящ множеството аспекти на един клуб, който непрестанно се развива “, гласи изказването в обществените мрежи на “нерадзурите ”.

⬛???? Milano has two colours but endless shades.
— Inter (@Inter_en)

“Разрушаване на бариерите, преначертаване на граници, прегръщане на разнообразието, непрекъснато търсене на нововъведения. С новия екип, Nike вдъхва нов живот в емблематичните цветове на клуба, омекотявайки линиите, с цел да сътвори нов модел, невъобразим до момента. Вътре в яката на фланелката – направена от рециклиран полиестер за понижаване на въглеродните излъчвания – има знаме на Милано с черно-синя мозаечна шарка ”, прибавят от клуба.

Интер също удостовери компанията Paramount+ като техен формален сътрудник, който ще бъде на новата фланелка, както и eBay като спонсор на клуба за новата акция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР