Днешният 24 май България посрещна с прекрасна новина - Георги

...
Днешният 24 май България посрещна с прекрасна новина - Георги
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Букър навръх 24 май. За Георги Господинов

Днешният 24 май България посрещна с прелестна вест - Георги Господинов получи премията " Букър ", най-престижната премия за книги, за своя разказ " Времеубежище ". Както е известно името на България рядко се загатва по света в сходен подтекст.

У нас злободневната политика продължи и през днешния ден. Кирил Петков се опита да опровергае изказванията, че " Продължаваме промяната - Демократична България " ще бранят имунитетите на депутати от ГЕРБ.

Появиха се и първите информации какво ще съставлява бъдещият кабинет " Денков-Габриел ".

Путин несъзнателно призна, че Украйна има дълга лична история.

Откъм Кремъл се чуха и претенции към Съединени американски щати за обезщетения поради разрушените Бахмут и Мариупол.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР