Днешният 15-ти септември се превърна за света в поредния ден

...
Днешният 15-ти септември се превърна за света в поредния ден
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 15 септември

Днешният 15-ти септември се трансформира за света в следващия ден на принуждение. В Лондон беше осъществен нов атентат, а Северна и Южна Корея изстреляха ракети - към този момент единствено по образователни цели. В България отбелязахме първия образователен ден - мотив за усмивки, а освен за тъжни мисли поради тежките като цяло вести.
ВЗРИВ В ЛОНДОНСКОТО МЕТРО
Самоделно взривно устройство избухна на гара „ Парсънс грийн “ в Лондон. За благополучие жертви нямаше, само че 22 души влязоха в болница, няма информация за потърпевши българи. BBC заяви, че бомбата е имала таймер. Поредният терористичен акт провокира и следващ коментар на американския президент Доналд Тръмп, който се заяде със „ Скотланд Ярд “.
ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН – ЗАБАВЕН ПРОЧИТ ЗАЩО ДЕЦАТА ИСКАТ ДА съдебна експертиза ВЪРНАТ ПО-БЪРЗО В УЧИЛИЩЕ (ВИДЕО)
Посмейте се дружно с
КНДР ПАК ИЗСТРЕЛЯ РАКЕТА И ПОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА УДАРИ БАЗАТА НА Съединени американски щати НА ГУАМ
Днешният 15-ти септември стартира с следващия тест на балистична ракета от страна на Северна Корея. Той мина сполучливо и в действителност наподобява един от най-хубавите от позиция на Пхенян. В отговор Южна Корея също изстреля две ракети, показвайки, че е подготвена да отвърне на боен удар от страна на съседите си.
КАРАНИКОЛОВ НЕ НАМЕРИ ВРЕМЕ ЗА ВЪПРОСИТЕ НА ACTUALNO.COM ЗА ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС
Министърът на стопанската система беше споделил, че през днешния ден ще хвърли повече светлина върху това дали страната ще продължи с опитите да одържави " Дунарит ". Това не се случи, само че Караниколов сподели, че " Кинтекс " сами решили да прекратят договорните си връзки с компания " Емко ", чийто притежател Емилиян Гебрев твърди, че е и притежател на " Дунарит ".
ИЗГЛЕЖДА СЛАВИ ТРИФОНОВ ВЛИЗА ОФИЦИАЛНО В ПОЛИТИКАТА
Шоуменът разгласи, че ще търси и демонстрира на българите хора, които имат качествата да ръководи България. Той си откри и публични персонални профили във Фейсбук и Twitter, акцентирайки ги за " същинските самостоятелни медии ".
БАБХ НЕ ОБЯСНИ КАКВО ТОЧНО ПРИЧИНЯВА ФИПРОНИЛА, МОЖЕЛО ДА ИМА ОЩЕ ЯЙЦА Пожарна охрана МАГАЗИНИТЕ
Засега производството във фермите на консорциума " Агробизнес ", където бяха хванати партиди със повишено количество фипронил, няма да бъде спирано. Прокуратурата обаче стартира публична инспекция дали производителят не е направил закононарушение от общ темперамент. Припомняме, че количеството фипронил е пет пъти над нормата, само че е и два и половина пъти по-малко, в сравнение с е признато за рисково за индивида.
18 Г. ЗАТВОР ПОЛУЧИ АКУШЕРКАТА ЕМИЛИЯ КОВАЧЕВА
Тя преби грубо невръстно бебе, а специалисти потвърдиха, че записът, който демонстрира действието, е достоверен. Присъдата може да бъде обжалвана. По-рано денем прокуратурата изиска 12 година отнемане от независимост за акушерката.
ОТ 2018 Г. ДЪРЖАВАТА ЩЕ ОБЛАГА С АКЦИЗ И НАРГИЛЕТАТА
От 2018 година наргилетата също ще бъдат облагани с данък. Ставката ще бъде аналогична на тази, с която се полза тютюнът, употребен за стесняване на цигари, написа в план на Финансовото министерство.
РОМИ НАПАДНАХА С БРАДВА И КОЛ БЪЛГАРИ (ВИДЕО, 18+)
На публицистичната поща на получихме сигнал от бургаската " Организация за протекция на българските жители " (ОЗБГ), от където сигнализират за побой над българи от страна на роми в село Мъглен, община Айтос.
По-рано довечера (15 септември) от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи разпространиха известие до медиите, в което се споделя, че чиновници на реда обясняват събитията към въпросното нахлуване.
МАКСИМУМ 30 КМ/Ч В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ?
Възможно е ограничаването да стане факт в края на септември.
МЪЖ НАПАДНА С ЧУК ДВЕ ЖЕНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ
Въоръжен с чук мъж атакува две дами в община Шалон сюр Сон в департамента Сона и Лоара в Източна Франция. Според очевидци, нападателят бил облечен в черно и изкрещял „ Аллах акбар”.
МАДРИД НЯМА ДА ДАВА ПАРИ НА КАТАЛУНИЯ, АКО ЩЕ съдебна експертиза ХАРЧАТ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ
Още една мярка на централното испанско държавно управление срещу оповестения за 1 октомври плебисцит.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР