Днешният 11 ноември на много места се отбелязва като край

...
Днешният 11 ноември на много места се отбелязва като край
Коментари Харесай

Соломон Паси разкри кога на 100% американския бизнес може да влезе в България

Днешният 11 ноември на доста места се отбелязва като завършек на Първата международна война. След нейния край човечеството не си направи поука, защото имаше Втора международна война. След Втората международна имаме поучения и те се назовават - Организация на обединените нации, НАТО, проект "Маршал ", с който Съединени американски щати финансираха укрепването на Западна Европа и фактическото основаване на Европейския съюз. Това съобщи в "Сутрешния блок " на Българска национална телевизия Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб.

„ Ние към този момент имаме 75 години съвсем - Европа без огромна война. Не е имало различен подобен интервал в историята на Европа. Всичко това е вследствие на поуките, които са се взели “, сподели Паси.

Той разяснява и смисъла на събитията към 10 ноември за историята на България.

Навършват се 30 година от свалянето на Тодор Живков от власт

„ Падането на Берлинската стена става на 9 ноември, истината е, че Берлинската стена падна 6 дни преди този момент - с шествието на "Екогласност ". Тогава се роди гибелта на страха “, съобщи Паси

По мотив идната аудиенция на премиера Бойко Борисов в Съединени американски щати и срещата му с президента Доналд Тръмп, Соломон Паси сподели, че това е миг, който би трябвало да бъде употребен.

Борисов се среща с Тръмп в Белия дом на 25 ноември

„ Естествено е да се изискат някакви неща като поддръжка за България да влезе в Организацията за икономическо съдействие и развиване, да се изиска рухването на визите, да се изискат нови вложения. Искането на вложения от Съединени американски щати е доста сложна работа, тъй като не американският президент взема решение къде да влагат огромните компании. Ако желаеме в действителност американският бизнес да влезе в България, има една единствена мярка, която е 100% обезпечена - това е аудиенция на американския президент в България “, сподели Соломон Паси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР