Днешната среща на върха е от особено значение за Алианса,

...
Днешната среща на върха е от особено значение за Алианса,
Коментари Харесай

Радев в Брюксел: Основен фактор за сигурността на държавите в НАТО е нашето единство

Днешната среща на върха е от изключително значение за Алианса, даже генералният секретар на я дефинира като повратна точка за нашия съюз, за нашата групова сигурност, съобщи в Брюксел президентът. Той управлява българската делегация за присъединяване в Срещата на държавните и държавните ръководители на страните членки на НАТО, която ще се състои през днешния ден в Брюксел.
Стратегическият документ НАТО 2030, който следва да бъде признат, залага високо равнище на упоритости за развиването на НАТО през идващото десетилетие. Предстои да обсъдим на високо равнище акомодацията на съюза във все по-предизвикателната среда за сигурност, стратегическите цели на алианса и методите за тяхното реализиране. Основен фактор за сигурността на всички страни в съюза е нашето единение. Единство освен в общата ни политическа воля в развиването на съответни отбранителни качества и реализиране на съгласуемост за водене на взаимни интервенции. Но и единение в нашето индурстиално развиване, добави Радев.
 Радев идва с делегация за среща на НАТО в Брюксел Радев идва с делегация за среща на НАТО в Брюксел
Днес прeзидeнтът Румeн Рaдeв щe дойде в Брюксел дружно с  бългaрcкaтa дeлeгaция зa учacтиe в Cрeщaтa нa държaвнитe и прaвитeлc...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР