Днешната ситуация в руската икономика е по-добра от предварително прогнозираната,

...
Днешната ситуация в руската икономика е по-добра от предварително прогнозираната,
Коментари Харесай

Путин смята икономическите резултати на Русия за окуражаващи

Днешната обстановка в съветската стопанска система е по-добра от авансово плануваната, което дава вяра, че всички цели ще бъдат реализирани, съобщи съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През на среща с премиера Михаил Мишустин, съобщи ТАСС.

Коментирайки думите на премиера, че всички обществени отговорности към жителите ще продължат да се извършват, Путин акцентира: " Това е доста значимо. Но не по-малко значим е и фактът, че нашите резултати - най-малко към този момент, да кажем внимателно - са по-добри от авансово предстоящите. По-добри от плануваните. Това ни дава вяра, че всички цели - най-малко по метода, по който сме ги сложили - ще бъдат реализирани в границите на една година ", добави той.

Мишустин рапортува на Путин за положението на другите браншове на стопанската система, за прогнозите за Брутният вътрешен продукт на Русия и други индикатори, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР