Днешната сесия на общинския съвет в Благоевград започна с добра

...
Днешната сесия на общинския съвет в Благоевград започна с добра
Коментари Харесай

Евродепутат дари 20 000 лв. на Благоевград

Днешната сесия на общинския съвет в Благоевград стартира с добра вест. Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков ще подари на община Благоевград 20 000лв. Парите ще бъдат разпределени за създаване на детска площадка на алеята в парк " Бачиново ". Новината беше обявена още при започване на сесията, персонално от кмета на града доктор Атанас Камбитов и беше бурно приветствана от всички общински съветници.
Паркът в Благоевград няма особено обособено място за деца. Повечето заведения за хранене по алеята имат построени детски кътове, които обаче са единствено за клиентите на самите заведения за хранене. С новата облага, паркът би придобил доста по-конкурентен тип, изключително за родителите с деца, които ежедневно вършат разходка измежду природата на парка.
Евродепутатът Новаков е един от най-яростните съперници на пакетът " Мобилност " в Европейския парламент. Той показа в серия от изявленията позицията си, обвързвана с това, че пакетът не би трябвало да бъде въведен. Според него, текстовете не са уравновесени, както и нямат взаимни отстъпки. Той внесе, дружно със свои сътрудници, поредност от апели за смяна на пакета, а също така създали и персонален опит, като пропътува десетки хиляди километри на тир, дружно с един български водач, с цел да се приближи до техните проблеми и всекидневие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР