Днешната програма в турнира за Купата на африканските нации започва

...
Днешната програма в турнира за Купата на африканските нации започва
Коментари Харесай

Абел Анисе и звезди на Висшата лига кръстосват шпаги в Купата на африканските нации

Днешната стратегия в шампионата за Купата на африканските народи стартира с борбата на дебютантите Мадагаскар и Бурунди. Срещата, в която присъединяване ще вземе халфът на " Лудогорец " Абел Анисе стартира в 17:30 ч. и ще бъде излъчена онлайн по RING.
Египетският крал Салах подчини ДР Конго Звездата на "фараоните " оказа помощ за триумфа с 2:0 и мястото на осминафиналите
Нигерия към този момент се класира за осминафиналите, а двата отбора несъмнено има защо да играят, тъй като по правилник четири от шестте тима, класирали се на трето място в групите, ще продължат в идната фаза.

Снимка: Reuters

Мадагаскар стигна до героично тъждество 2:2 против Гвинея в първия мач с помощта на гол точно на Анисе , до момента в който Бурунди позволи минимална загуба от " Суперорлите ".

Мадагаскар и Бурунди в никакъв случай не са се срещали на футболния терен и по тази причина мачът им довечера се чака с голям интерес.

Снимка: Reuters

Футболът е групов спорт, който е мощно подвластен от самостоятелните качества на играчите. Именно по тази причина завръщането на Садио Мане измежду стартовите 11 на Сенегал ще покаже дали " Лъвовете от Теранга " са подготвени за освен това в Купата на африканските народи. Нападателят на " Ливърпул " пропусна успеха над Танзания с 2:0 поради наказване.
Марез блесна за Алжир при удобен триумф против Кения "Пустинните лисици " надиграха изрично противника си
В другата половина на терена обаче ще оперира Рияд Марез - най-опасното оръжие на Алжир. Футболистът на британския първенец " Манчестър Сити " имаше съществена заслуга за успеха с 2:0 над Кения, отбелязвайки второто попадение за триумфа. " Пустинните лисици " непременно желаят да се показват мощно в Египет, с цел да се реваншират на своите сънародници за пропуснатото международно състезание през 2018 година

" Лъвовете от Теранга " и Алжир са в една група в шампионата за трети следващ път. Мачът стартира в 20 ч. директно по RING.

Снимка: Reuters

Кения и Танзания ще сложат завършек на мачовете в днешния ден. Срещата е от 23 ч., още веднъж по RING.

Футболистът на " Тотнъм " Виктор Уаняма и Кения се нуждаят от наложителна победа над Танзания, с цел да запазят живи възможностите си за осминафиналите.

Въпреки огромните упования Кения не изглеждаше по никакъв начин добре в първия си мач на шампионата против Алжир, до момента в който за никого не бе изненада, че скромният отбор на Танзания загуби от любимеца в групата Сенегал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР