Днешната пресконференция на ръководството на ОФК Пирин бе посветена на

...
Днешната пресконференция на ръководството на ОФК Пирин бе посветена на
Коментари Харесай

Акценти от днешната пресконференция на ръководството на ОФК Пирин

Днешната конференция на управлението на ОФК Пирин бе отдадена на организацията на срещата от 21-я кръг на Първа лига с тима на Левски в събота, 17 февруари. В нея присъединяване взеха шефът на клуба Петър Занев и административният съветник Велислав Елезов, които в последните няколко дни организираха общо три срещи с представители на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград по отношение на организацията на въпросния дуел.

Акценти от изказванията на управлението на ОФК Пирин по време на днешната конференция:

- Бройката отпуснати билети за гостуващия бранш възлиза на 16% от общия потенциал на стадион „ Христо Ботев “. По правилник клубът хазаин е задължен да даде не по-малко от 10% от общия потенциал на стадиона, на който се организира срещата.

- Условията за продажба на билети и цялостната организация на срещата са напълно подчинени на сигурността на феновете и е съобразена със характерната инфраструктура на стадион „ Христо Ботев “, която не разрешава обособяване на последователите на двата тима.

- ОФК Пирин моли за прецизното съблюдаване на изискванията за продажба на билети и спазването на публичния ред, както на стадиона, по този начин и на територията към него.

- Нека съботният дуел се трансформира във футболен празник за дребни и огромни и да бъде демонстрирано допустимо най-красивото лице на футболната игра.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР