Днешната пресконференция е в отговор на изявления на лидера на

...
Днешната пресконференция е в отговор на изявления на лидера на
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП са политически отровители, заразяват и президента

Днешната конференция е в отговор на изказвания на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Възмути ни една изказана откровена неистина, на която би трябвало да реагираме и една теза, която доста ни тормози. Това сподели на ексклузивен брифинг на депутатът от ГЕРБ Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила.

Нинова съобщи, че Българската банка за развиване по някакъв метод ще финансира договорката за ЧЕЗ. Това е нагла неистина. ББР по никакъв метод не взе участие в тази договорка. Това е обществено известно 10 дни преди да бъде оповестено кой ще бъде купувачът. Няма по какъв начин водачът на Българска социалистическа партия да не е знаела за това. Днес се наложи ББР още веднъж да публукува на страницата си такова известие. Необяснимо е за какво се пускат такива плоски неистини, уточни Добрев.

Разтревожи ни тезата на Нинова, че институциите в България би трябвало да бъдат подчинени на изпълнителната власт или на премиера, който и да е той. Всеки политик, който вижда институциите подчинени на изпълнителната власт, не е за тази работа. Питаме се, когато Нинова е била министър, по този метод ли се е държала – манипулирала ли е институциите и употребила ли ги е за свои цели. Това е оапсна мисъл за който и да е политик и значи, че този политик не знае по какъв начин действа страната или си мисли, че би трябвало да действа по избран метод. Това е засегнатост и за институциите. Скандално е, тази теза доста ни тревожи. През годините сме се старали да създадем тези институции колкото се може по-независими. Институциите би трябвало да бъдат самостоятелни и ние би трябвало да отстояваме тази самостоятелност, сподели още Делян Добрев.

Силно сме обезпокоени от това, че Българска социалистическа партия не могат да извършват своята функционалност на съпротива, съобщи специалистът на ГЕРБ Антон Тодоров. Те от дълго време са изгубили правото да се изявяват като честен стожер. Гинка ще изясни от кое място идват парите за пазаруването на ЧЕЗ, когато Нинова изясни от кое място взе парите за приватизацията на "Техноимпекс ", само че тя бяга като демон от тамян от тази тематика. Партията под нейно ръкводство се трансформира в генератор на злословия, откровени неистини и котило на проблематични хора. Това държание е болестотворно, то е политическо отровителство и стартира да се изповядва и от българския президент. Българска социалистическа партия и президентът се пробват да ерозират посредством недоказани изказвания ръководещата коалиция. Червената партия от ден на ден придобива жълти черти, акцентира Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР