Днешната полицейска операция бе реализирана с участието на служители от

...
Днешната полицейска операция бе реализирана с участието на служители от
Коментари Харесай

Спецакция срещу битовата престъпност в Своге

Днешната полицейска интервенция бе осъществена с присъединяване на чиновници от ОДМВР-София, РУ- Своге, дирекция „ Жандармерия “ взаимно с представители на Регионална инспекция за опазване на околната среда, Национална агенция за приходите, Българската организация по сигурност на храните, Комисията за отбрана на потребителите и Регионалната дирекция по горите.
 Своге акция Министерство на вътрешните работи
В хода й са тествани 242 лица, 11 от които от дейния престъпен контингент. Съставени са 8 протокола за предизвестие. Задържани са двама. Разкрита е кражба от църковен храм в града, осъществена през предходната седмица. На причинителя е повдигнато обвиняване, а отнетите движимости са конфискувани и следва да бъдат върнати на притежателя. 176 са тестваните моторни транспортни средства. Общият брой на формираните актове и  фишове по Закона за придвижване по пътищата е 56. Връчени са и три електронни фиша.
 Своге акция Министерство на вътрешните работи
По икономическа линия, вследствие на взаимните инспекции с държавните контролни органи, за открити разнообразни нарушавания, от КЗП са формирани 4 акта, от БАБХ- два, от РИОСВ- един констативен протокол и от НАП- два.
 Своге акция МВР
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР