Днешната ни история е за любов, в която страстта отдавна

...
Днешната ни история е за любов, в която страстта отдавна
Коментари Харесай

Правя всичко, за да ме пожелае, но мъжът ми не спира да ми изневерява

Днешната ни история е за обич, в която пристрастеността от дълго време не съществува и за границите, които би трябвало да си слагаме, когато се опитваме да спечелим обичания си човек назад:

" Аз съм на 33 години. С мъжа ми сме дружно от 8 години и имаме двама прелестни синове - на 2 и на 8 година Обичам го, само че ми е доста мъчно да преглътна обстоятелството, че той не стопира да ми изневерява, най-много тъй като не разбирам каква е повода да го прави. 

 жена

Грижа се за себе си, подкрепям се, в добра форма съм, постаравам се да се обличам добре и подкрепям хубостта си. И все пак, мъжът ми още веднъж избира другите пред мен, усещам се доста унизена.

За пръв път го хванах да поддържа връзка с други дами преди 2 години. Той се опита да отхвърли, само че му потвърдих, че знам и че не си изобретявам. Намерих чатове в телефона му, от които ясно си личеше, че той освен си написа с тези дами, само че е имал и физически контакт с тях.

 

След като разбра, че в действителност знам, брачният партньор ми се извини и показа, че откогато родих втория ни наследник, му липсвал секс. Въпреки че бях огорчена, му простих, обсъдихме го, тъй като доста го обичам и взехме решение да продължим дружно напред. 

 жена

Постарах се да бъда по-привлекателна - купих си секси долни дрехи, пробвахме секс играчки, отивахме на почивки, с цел да разпалим искрата още веднъж. Чувствах се мечтана, секси, всичко вървеше отлично...докато преди няколко седмици не попаднах още веднъж на известие в телефона му. Оказа се, че той още веднъж е почнал да поддържа връзка с една от дамите, с които ми е изневерявал преди. Съобщенията, които прочетох, ме оставиха без думи. Почувствах се толкоз афектирана, засегната, подценена...

Беше написал, че би направил и дал всичко, с цел да бъде с нея. Той към момента не подозира, че съм схванала за следващото му изменничество. Не знам какво да направя. Не знам за какво не съм му задоволителна? ", А.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР