Днешната футболна програма по европейските терени предлага сблъсък от четвъртия

...
Днешната футболна програма по европейските терени предлага сблъсък от четвъртия
Коментари Харесай

Беларуски сблъсък и виртуални срещи от топ първенства в Super hot залозите на Winbet

Днешната футболна стратегия по европейските терени предлага конфликт от четвъртия кръг на беларуската Висша лига. В него един против различен се изправят тимовете на Славия Мозир и Рух Брест.

Срещата на стадион „ Юност “ е с начален час 17:30 и попада измежду Super hot залозите на Winbet .

В първите си три мача Славия записа победи над Брест и БАТЕ Борисов с по 2:1 и загуби от Слуцк с 1:3, само че във въпросният дуел игра от 70- ата минута с човек по-малко, откакто Игор Тимонюк получи червен картон.

Гостите от Рух Брест са един от новобранците в шампионата, стартираха с победа 1:0 над Динамо Минск, само че в следствие изгубиха със същия резултат от добре познатия в България БАТЕ Борисов и Енергетик-БГУ Минск.

Славия има съществени упоритости за челно класиране и в този момент упованията ни са, че ще победи клуба от Брест, само че надали ще резервира мрежата си „ суха “.

Super hot залогът на Winbet е в срещата на „ Юност “ да бъдат маркирани над 2.5 гола при повишен коефициент на 2.60 от стартов 2.25 .

Другите две бонус оферти на букмейкъра са за виртуални конфликти.

Първото от тях е за мача по ФИФА от Бундеслигата сред Волфсбург VR и Айнтрахт Франкфурт VR. Super hot залогът е и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.00 от стартов 1.69 .

Последният Super hot
залог на Winbet е за виртуалния дуел от британската Висша лига сред Уулвърхемптън VR и Арсенал VR. Прогнозата за тази среща е да бъдат маркирани над 2.5 гола и също по този начин двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.80 от стартов 2.46 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР