Днешната драматична победа с 2:1 срещу Фулъм маркира може би

...
Днешната драматична победа с 2:1 срещу Фулъм маркира може би
Коментари Харесай

Гуардиола изненада всички с изказването си след драматичната победа

Днешната трагична победа с 2:1 против Фулъм маркира може би най-важния мач в престоя на Джосеп Гуардиола в тима на Манчестър Сити. Това съобщи самият той, откакто неговият тим стигна до попадение в петата минута на добавеното време. 

Сити игра и с човек по-малко от средата на първото полувреме, когато пряк червен картон получи Жоао Кансело.

" Всички бяха невероятни в тези 65 минути с човек по-малко. Това може би бе най-важният мач в престоя ми в Манчестър. Да, през днешния ден не спечелихме Висшата лига, само че това са моментите, които осмислят големия труд, който хвърляме ", сподели Гуардиола. 

" Много съм благополучен. Вече съм тук от седем години и е обикновено да се тормозя дали футболистите към момента ме поддържат, дали са изтощени, дали не си правят работата на 100 %. Разговарял съм с тях милион пъти на тренировки и по време на пътувания, а през днешния ден видях отговорите с очите ми. Те просто в никакъв случай не се предават ”, удовлетворен е Пеп. 

" Те постоянно желаят успеха, имат нужната сила и не се стопират, до момента в който нещата не се случат. Гордея се доста с тях. Спечелихме, тъй като футболистите ми са страхотни във всяко едно отношение ”, сподели още Гуардиола.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР