Днешната дата е щастлива за много хора, особено във ФБР.

...
Днешната дата е щастлива за много хора, особено във ФБР.
Коментари Харесай

Синът на монахиня, който отмъсти на властта - атентаторът от Олимпиадата в Атланта

Днешната дата е щастлива за доста хора, изключително във ФБР. На този ден преди 17 години управляващите в Съединени американски щати съумяват да задържат един от най-опасните нарушители, чието търсене лишава години и милиони долари. Това е терористът Ерик Рудолф, останал в историята като индивида, окървавил летните Олимпийиски игри в Атланта през 1996 година.

Embed from Getty Images

В идващите две години той прави още три атентата. Загиват общо трима души, само че са ранени 150, някои от които остават без крака.

Целта на младия мъж е да отмъсти на ръководещите, които упреква за гибелта на татко си, и да извърши своя " честен дълг " против абортите и хомосексуализма.

Противно на упованията, този човек има поддръжници, които признават, че в никакъв случай не биха го предали на полицията.

Кой е той - християнство, войска и марихуана

Ерик Рудолф се ражда на 19 септември 1966 година в градчето Хоумстед, покрай Маями. Баща му Робърт Рудолф е механик на летището, а майка му Патриша - католическа монахиня, избягала от манастир, с цел да се омъжи, се грижи за многодетното домакинство. Ерик има двама братя и една сестра. Семейството живее изолирано. Има лична дребната електроцентрала и тръбопровод, отглежда животни и се грижи за огромна градина с насаждения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР