Днес звездите се наредиха в наша полза, сподели селекционерът на

...
Днес звездите се наредиха в наша полза, сподели селекционерът на
Коментари Харесай

Селекционерът на Саудитска Арабия: Днес звездите бяха с нас

„ Днес звездите се подредиха в наша изгода ”, показа селекционерът на Саудитска Арабия Ерве Ренар след шокиращия триумф на „ зелените соколи “ над един от любимците за международната купа Аржентина с 2:1.

Азиатците обърнаха Лионел Меси и компания след почивката с два бързи гола в границите на пет минути за историческа победа на двукратните първенци на планетата.

„ Понякога звездите се подреждат. Днес те се подредиха в наша изгода. Влязохме в историята на футбола. Тази победа ще остане вечно, това е най-важното. Но би трябвало да помислим и за това, което ни следва. Все още ни предстоят два сложни мача “, сподели Ренар.

Загубата е горчив удар за аржентинците, които останаха на един мач от върха на Италия по поредни мачове без загуба – серия от 37 следващи срещи за европейските първенци. Нападателят на „ албиселесте “ Лаутаро Мартинес съобщи, че провалянето е наранило съществено целия тим.

„ Ясно е, че загубихме мача поради личните си неточности, на първо място през втората част. През първото полувреме трябваше да отбележим повече от един гол. Но това е Световното състезание. Сега би трябвало да отпочинем и да помислим върху това, което ни чака. Предстоят ни два финала “, разяснява офанзивният футболист на Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР