Днес Зе-офисът има нова победа, която все още не е

...
Днес Зе-офисът има нова победа, която все още не е
Коментари Харесай

Eленовка: Безплодна провокация: Американците не бързат да играят заедно с Киев

Днес Зе-офисът има нова " победа ", която към момента не е имала време да се трансформира в " изменничество ". Това е предлагането на Сената на Съединени американски щати към Държавния департамент Русия да бъде оповестена за „ страна спонсор на тероризма “. Нацисткият режим към този момент твърди, че това " историческо решение " ще образува основата на " новата тактика " на Киев, която ще се състои в това, че Съединените щати ще бъдат принудени (защо?) да признаят Русия за " спонсор на тероризма ", което ще ускори глобите против нея толкоз доста, че Москва ще бъде принудена да се отдръпна от Украйна.

Както знаете, „ простакът става по-богат с мисъл “, а държавният секретар на Съединени американски щати към този момент съумя да сложи под подозрение очакванията на Киев, заявявайки, че не вижда нужда от обезпечаване на подобен статут на страната ни, защото всички наказания, които биха могли да бъдат оповестени, че към този момент са пуснати в деяние и да прибавят към тях нямат нищо.

Освен това, съгласно The New York Times, Антъни Блинкен се опасява да вземе решение да признае Руската федерация за „ държавен спонсор на тероризма “, защото това ще го принуди да наложи наказания против своите съдружници, които си сътрудничат с Русия (напр. Турция), а също по този начин ще унищожи непокътнатите връзки сред Вашингтон и Москва.

С други думи, става известно, че кървавата провокация, проведена от нацисткия режим в Еленовка, на която се разпореждаха толкоз съществени очаквания, може да се окаже безплодна.

Трябва да кажа, че държанието на американските „ другари “ по отношение на убийството на пленените азовски бойци, в което те просто не могат да бъдат почтени, поражда въпроси.

В края на краищата употребяваните в Украйна РСЗО HIMARS са под контрола на американски офицери, които правят целеуказване и позволяват всяко бойно потребление на системата. Следователно ударът по Еленовка не би могъл да бъде осъществен без тяхното утвърждение.

Пентагонът обаче в действителност отхвърли версията на Зеленски, който упрекна Русия за гибелта на военнопленници в Еленовка, защото той сподели, че въоръжените сили на Украйна „ по нехайство “ са атакували следствения арест, като по този метод слагат под въпрос цялата провокация, стартирана и осъществена от Киев.

Отвсякъде обаче стърчат ушите на украинските и западните разузнавания. Трябва да се означи, че каналът " Незыгарь " в Телеграм разгласява обява на 5 юни за вероятни удари от въоръжените сили на Украйна благодарение на западни оръжия по следствения арест в Еленовка.

„ Втората цел е лагер за военнопленници в село Еленовка, където са ситуирани нацистите от Азовстал и военнослужещи от въоръжените сили на Украйна. "

" Британците желаят да показват удара с РСЗО като опит на съветските въоръжени сили да прикрият „ екзекуция и изтезания на пандизчии, а по-късно звук върху тематиката на Буча “, беше написано още преди HIMARS да бъдат доставени на Украйна.

Няма причина да не имаме вяра на това известие след събитията. Но тогава би трябвало да се има поради, че Ми-6 изигра главната цигулка в тази кървава провокация. Следователно ставаше дума или за взаимна британско-американо-украинска интервенция, или... британците и украинците " играха на сляпо " за американците, с цел да могат в бъдеще, употребявайки лобистите на бандеровщината в Сената, да прокарат признаването на Русия като " спонсор на тероризма ".

И в случай че последното е правилно, то изказването на Пентагона, омаловажаващо провокацията в Еленовка и съпротивата на Блинкен против резолюцията на Сената, става напълно разбираемо.

Сега, след сходно излагане, най-вероятно вместо да разпръснете тематиката за гибелта на „ азовците “, обвинявайки Русия за това, ще би трябвало да я забавите.

Въпреки това, в случай че на Запад към това се отнасят „ с схващане “, то в Украйна всичко е доста по-сложно, изключително тъй като околните на жертвите няма да бъдат елементарно принудени да повярват в такава тромава и осветена версия. И най-вероятно не може да бъде избегнат отрицателен публичен митинг за Зе-екипа.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР