Днес заведението няма да работи поради липсата на сериозен персонал.

...
Днес заведението няма да работи поради липсата на сериозен персонал.
Коментари Харесай

На морето: Заведението няма да работи поради липсата на сериозен персонал

" Днес заведението няма да работи заради неналичието на сериозен личен състав ". Снимка е запечатала този надпис, а създателят на обявата прибавя " Става ужасно по морето... ".

Кадърът провокира доста сериозна полемика за качеството на фрагментите по Черноморието ни, за заплащането там и за още куп наболели проблеми, свързани с туризма ни.

Ето и една дребна част от забавните мнения на хората по въпроса:

- Абе все ви е смешно на заплатите!!! Аз персонално се сблъсках с това - младежи, които не знаят и думичка втори език, пишат на шльокавица и нямат един работен ден, а имат огромни условия! Заплатата сигурно би трябвало да бъде добра по отношение на сектора, както и нормално работно време (осем часа), както и почивен ден, несъмнено, само че и условия би трябвало да има работодателят! Малко се получава, че служащият е определящият фактор. За страдание младежите не знаят какво е добра и виновна работа! Мотивацията идва от заплащането, несъмнено, само че мнения от вида " Ами работете си вие ", написани от хора, които търсят работа под постове на тези, които търсят личен състав - смешно е! Квалифициран личен състав не се търси и намира в групите за жалост!

- Колко служащи изгониха крупните работодатели по Черноморието още септември, без да им заплащат?

- За ниските хонорари да не приказваме. 1200 лв. за 15 часа на ден, без почивен ден. И един по малкия екран споделя, че 1200 лв. никак не са малко. А чистите са под 1000. Нека в този момент им работят молдованци, киргизи, таджики и украинци, само че укрите не желаят непрестижна работа.

- Да вдигнат надниците на 100 лв. за ден. За 50 лв. те да си работят. Но все има кой да работи за без пари. Дано всички затворят!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР