Днес завършва посещението на президента Румен Радев в Санкт Петербург.

...
Днес завършва посещението на президента Румен Радев в Санкт Петербург.
Коментари Харесай

Завършва посещението на президента Румен Радев в Русия

Днес приключва визитата на президента Румен Радев в Санкт Петербург.

По време на визитата си българският президентът, дружно с президентите Владимир Путин и Си Цзинпин, взе участие в президентския панел на Петербургския интернационален стопански конгрес, отдаден на осъществяването на задачите за стабилно развиване на Организацията на обединените народи до 2030 година.

В първия ден на визитата си българският президент имаше среща с съветския си сътрудник Владимир Путин в Константиновския замък, на която двамата разискаха тематики от двустранните връзки в региона на енергетиката, икономическия продан, защитата, както и в областта на образованието, науката и културата.

В рамките на визитата си президентът Румен Радев беседва и с генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, както и с министър-председателя на Армения Никол Пашинян.

В делегацията, водена от президента, вземат участие заместител министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова и ръководителят на Комисията по икономическа политика и туризъм в българския парламент Петър Кънев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР