Днес започват продажбите на новия в магазините на телекома в

...
Днес започват продажбите на новия в магазините на телекома в
Коментари Харесай

А1 започна продажбите на А1 Alpha 21 – четвъртото поколение смартфон на бранда

Днес стартират продажбите на новия в магазините на телекома в страната, както и онлайн на А1.bg. Това е четвъртото потомство смарт телефон на марката А1, който е създаден и тестван с присъединяване на специалисти от компанията. Именно това дава на телекома увереността да предложи устройството с удължена гаранция от три години.

Смартфонът предлага на потребителите изчистен, типичен дизайн. Моделът има 6,52-инчов HD+ екран, а селфи камерата е дискретно вградена с капковидно изрязване в горната му част. На гърба е ситуирана тройна камера, чийто главен датчик е 48 мегапиксела.

Сред техническите характерности на се подрежда издръжливата батерия с потенциал от 4000 mAh. За бързата и плавна работа на устройството се грижи 8-ядрен процесор MediaTek, който на собствен ред разчита на 4 GB RAM памет. Мястото за предпазване в смарт телефона е 128 GB, което елементарно може да бъде разширено благодарение на microSD карта до 512 GB.

ще се предлага в страните, в които работи А1 Group, като устройството е подложено на щателни проби от екипа на компанията. Това е и повода Аlpha 21 да идва с 3 години гаранция, което е с цяла година повече от общоприетото за смарт телефони.

А1 Alpha 21 може да бъде закупен на цени от 129,99 лв. в брой, в композиция с тарифен проект. При покупка на погашение със същия тарифен проект, само че на погашение с двугодишен абонамент, цената му възлиза единствено на 7,99 лв. месечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР