Днес започват квалификациите за Евро 2024. Ще се изиграят първите

...
Днес започват квалификациите за Евро 2024. Ще се изиграят първите
Коментари Харесай

Голям сблъсък още на старта на европейските квалификации

Днес стартират квалификациите за Евро 2024. Ще се изиграят първите осем мача в три от групите - " С ", " Н " и " J ". За неутралните ентусиасти ще има и един огромен конфликт, който да прикове вниманието им. Европейският първенец Италия приема Англия на стадион " Диего Марадона " в Неапол. Двата отбора са определяни като любимците в група " С " и този дуел ще бъде значим в борбата посред им за първата позиция.

Освен конфликтът сред " адзурите " и " трите лъва ", в група " С " ще се изиграе още един дуел. Северна Македония приема Малта с вярата да започва акцията с първи три точки в актива си.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В група " Н " ще се изиграят три срещи. Казахстан приема Словения, Дания е хазаин на Финландия, а Сан Марино посреща Северна Ирландия. Имайки поради, че силите в групата са много изравнени, всеки ще желае да стартира акцията мощно и с първи три точки в актива си.

В група " J " също предстоят три срещи довечера. Фаворитът Португалия стартира с привидно елементарно домакинство на Лихтенщайн, в което всичко друго от безапелационен триумф ще бъде признато като неуспех. В другите два дуела интригата е много по-голяма. Босна и Херцеговина е хазаин на Исландия, а Словения приема вкъщи Люксембург.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР