Днес започва второто издание на джаз фестивала SoFest, на чиято

...
Днес започва второто издание на джаз фестивала SoFest, на чиято
Коментари Харесай

С балкански джемсешън започва днес второто издание на джаз фестивала SoFest

Днес стартира второто издание на джаз фестивала SoFest, на чиято сцена ще се качат актьори от България, Северна Македония и Гърция. Музикалните концерти ще бъдат в кино клуб " Кабана " в София на 14, 15 и 16 юни , само че с изключение на тях ще има и дневна стратегия за деца и възрастни, оповестяват уредниците.

Фестивалът ще бъде открит довечера с балкански джем сешън от 19.30 ч., на който ще вземат участие " Тони Китановски трио " от Северна Македония, гръцкият квартет на Танос Ставридис и " Теодосий Спасов квинтет ", дружно с джаз певицата Мирослава Кацарова.

През втория ден на фестивалната сцена ще излезе Хилда Казасян с джаз музикантите Живко Петров (пиано), Михаил Йосифов (тромпет), Христо Йоцов (барабани) и Димитър Карамфилов (контрабас). Тазгодишното издание на SoFest ще бъде закрито с концерт на група " Акага " в неделя от 19.30 часа.

За най-малките уредниците са подготвили дневни занимания, които ще включват театрални постановки, арт ателиета и работилници, ориентирани към опазването на околната среда. Детската стратегия ще бъде с вход свободен, а билети за концертите през трите дни може да бъдат открити тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР