Днес започва най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на

...
Днес започва най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на
Коментари Харесай

20 ваучера на стойност 2 000 лева ви очакват в „Празнични печалби с ТОТО КЛУБ“

Днес стартира най-новата акция от програмата за лоялни клиенти на Български състезателен тотализатор – „ Празнични облаги с ТОТО КЛУБ “. В нея късметлиите ще могат да завоюват 20 ваучера за отмора в страната и чужбина, всеки на стойност 2 000 лв..

Кампанията ще продължи до 05.01.2020 година, а номерата на печелившите карти ще бъдат избрани посредством чоп на 09.01.2020 година, в народен ефир.

За да грабнете някоя от бонус облагите би трябвало да участвате в игрите на тотализатора. Всеки изработен залог в числовите игри или закупен ваучър от моментните лотарийни игри на стойност равна или над един лев, прибавя по една бонус точка в актива ви. Щом броят на точките ви доближи 20, към този момент имате един късмет да грабнете една от кампанийните облаги. Това значи, че колкото по-често участвате, толкоз по-голям е шансът ви за облага.

За да се включите в акцията би трябвало да притежавате карта за преданост „ ТОТО КЛУБ “. Тя е безусловно безвъзмездна и може да се получи от всеки тото пункт в страната. Само няколко минути лишава на чиновник в пункта да вкара данните ви и към този момент можете да се включите в конкуренцията за страхотните
бонус облаги. Всички фенове на онлайн залозите също могат да натрупат точки в акцията, като се записват на www.toto.bg .

С всеки ваш
залог, с изключение на шансове за замогване, вие подпомагате и развиването на спорта в България. 33% от всички приходи на тотализатора се заделят за спортните федерации у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР