Днес започва най-новата кампания на Български спортен тотализатор - Тренирай

...
Днес започва най-новата кампания на Български спортен тотализатор - Тренирай
Коментари Харесай

Спорт Тото дава старт на кампания Тренирай у дома

Днес стартира най-новата акция на Български състезателен тотализатор - " Тренирай вкъщи ". В нея добре познатите лица на СПОРТ ТОТО, както и обичани български спортисти, ще демонстрират по какъв начин съумяват да поддържат положителната си форма и да живеят интензивно вкъщи. Лъчезарният и постоянно положително надъхан Део ще даде старт на " Тренирай вкъщи ".
 Над 9 745 000 лева ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в неделя
Над 9 745 000 лева ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в неделя

Печелившите комбинации в игрите, които бяха изтеглени онлайн в предаването на СПОРТ ТОТО

" Тази акция е още един метод да поддържаме освен тялото, само че и духа си. Важно е, даже когато сме сложени в такава изключителна обстановка, да се опитаме да създадем всичко допустимо да се грижим за себе си и за здравето си. Решихме, че персоналният образец е най-заразителен. Затова започваме да качваме онлайн част от домашните си спортни занимания, които могат да се вършат от всекиго ", споделя Део.

" Тренирай вкъщи " е продължение на акцията " Предизвикай себе си! Заедно за българския спорт ". В интервал на обществена изолираност единственият метод да спортуваш е вкъщи. Водещите на СПОРТ ТОТО ще покажат, че да тренираш в дома си е освен допустимо, само че и извънредно прелестно. Лицата на тотото ще провокират известни български спортисти също да споделят част от своите тренировки.

Български състезателен тотализатор е основан и работи с задачата да поддържа развиването на професионалния и подтиква всеобщия спорт в България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР