Днес, започналите от запад валежи от дъжд, до края на

...
Днес, започналите от запад валежи от дъжд, до края на
Коментари Харесай

Снегът спря - започва дъждът

Днес, почналите от запад превалявания от дъжд, до края на деня ще обзет по-голямата част от страната. В северозападните региони, където ще е по-студено, преваляванията ще са най-вече от сняг, който по-късно денем ще минава в дъжд. На места там ще има и поледици. Преди обяд на обособени места в котловините на Западна България и в Дунавската низина видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток и югоизток. Максималните температури ще са от 1-2° тук-там в Северозападна България, до 10-12° в крайните югозападни региони и по Южното Черноморие.

 

Над планините ще бъде облачно с превалявания от дъжд, над 2000 метра преминаващи в сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще към 7°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще бъде облачно. Вечерта ще завали слаб дъжд, който през нощта против сряда ще се усили. До обяд ще духа слаб североизточен вятър, след обяд ще се ориентира от изток-югоизток и ще се усили. Максималните температури ще са от 7-8° по северното, до 11-12° по южното крайбрежие. Температурата на морската вода е към 13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР