Днес започнаха да се срещат експертите, за да видят къде

...
Днес започнаха да се срещат експертите, за да видят къде
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ обсъждат управленската програма по секторни политики

Днес започнаха да се срещат специалистите, с цел да видят къде има единодушие и различие във връзка с програмата, която би трябвало да се приготви за ръководство. В даден миг, когато ПП-ДБ изготвим документ той да бъде оптимално непосредствен до това, което би се приело и въпреки това ”. Това съобщи акад. Николай Денков от ПП-ДБ.

Денков посочи, че през днешния ден ще стартира работа работната група, обвързвана с финансите, с цел да може да се обсъдят дискусионните въпроси и по-късно да се изиска и информация от Министерството на финансите.
 
 Николай Денков БГНЕС

Десислава Атанасова , ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС напомни, че всички работни групи са с специалисти. “Надяваме се, че те доста експедитивно ще го вършат, тъй че да можем да влезем със периодите, които взаимно сме си сложили ”, сподели още тя.

Денков разясни, че се работи по проектосъстав на кабинета и когато има някаква подготвеност, той ще мине през народен съвет. “Опитваме се да бъдем оптимално бързи, без да влияем на качеството ”, сподели още Денков.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР